Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mérkőzések

2009.08.22

Éves értékelés:

2010. július 12.-én kezdtük meg a felkészülést az NB 2-es bajnokságra. A csapat kerete az U12-es megyei bajnokság déli csoportjának az első két helyezettéből alakult ki. Óriási kihívást jelentett a két alakulat eggyé formálása és a nagypályára való átállás megvalósítása. Az egyik legnehezebb edzői feladatok közé tartozik egy csapat felkészítése az egészpályás játékra.

Nagyon sok külső problémával találtuk magunkat szembe, de ezekkel nem foglalkoztunk és csak előre tekintettünk. Nehéz volt a csapatot az elmúlt egy évben életben tartani. Ezekről a dolgokról nem beszélnék, mert nem akarom a régi sebeket felszakítani. Aki velünk volt az elmúlt év folyamán az úgy is tudja, hogy miről beszélek.

Elhatároztuk, hogy a megyében egyedülálló módon elit képzéssel készülünk a mindennapjainkban. Értem ez alatt azt a rendszert, amiben a gyerekek dolgoztak és azt a szakmai munkát, amit elvégeztek. Azt nagyon jó volt megélni, hogy a játékosok nagy vággyal vetették bele magukat ebbe a munkába és a szülők hamar megértették, hogy ez a gyerekek fejlődését szolgáló eszköz és rendszer.

Persze voltak játékosok, akik feladták a küzdelmet. Az őszi bajnokság kezdése előtt 1 játékos másik sportágat helyezett előtérbe a labdarúgással szemben és ezt el is fogadtuk. A tavaszi bajnokság előtt 3 játékost a helyi KVSE utánpótlás csapataihoz irányítottunk. Volt 1 játékos, aki inkább a kevesebb edzésszámú megyei osztályt választotta az NB 2-es versenyzés helyett. Természetesen minden távozó játékosnak sok szerencsét kívántunk.

A bajnokságban talán a környéken egyedülállóként nem pontokban és helyezésekben gondolkodtunk. Mi azt valljuk, hogy nem szabad az utánpótlás bajnokságokban az eredménnyel foglalkozni, hanem a képzést kell előtérbe helyezni és minden játékosnak meg kell adni a versenyzés lehetőségét. Hagyni kell a gyerekeket játszani nem szabad a győzelmi kényszert a vállukra rakni.

A tisztesség úgy kívánja, hogy a bajnoki szereplésünk végeredményét is közöljük.

28 bajnoki mérkőzés 16 győzelem 1 döntetlen 11 vereség 103 lőtt és 52 kapott gól mellett 49 szerzett ponttal az előkelő 6. helyen zártuk az évet. Nagyon büszkék vagyunk a 103 elért találatunkra. 

Egy-két érdekesebb eredményünk. A bajnok Gyöngyös csapatát csak Mi győztük le a bajnokság során. A negyedik Tabáni csapatát oda-vissza legyőztük. A megyei rivális Dorog csapatát is oda-vissza megvertük, sőt még gólt sem kaptunk ellenük. A Vác csapatától viszont mind a kétszer kikaptunk, pedig Ők a középmezőny végén helyezkednek. Az első fordulóban 8 gólt lőttünk a Soroksár ellen, amit a tavaszi mérkőzés során vissza is kaptunk. Ebből is látszik a korosztályra jellemző teljesítményingadozás. Szinte minden ellenfél edzője az eredménytől függetlenül dicsérte a csapatot és a mutatott játékot. Ezek a dicséretek többet értek, mint a számszerű eredmény.

Nem lenne sportszerű, ha csak egy-két játékos teljesítményét emelném ki. Minden játékos óriási fejlődésen ment keresztül. A következő gyerekek alkották a tavaszi keretünket: Csipánszky János, Csipánszky Zoltán, Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Keszi Erik, Kóródi Gergő, Kugler Ádám, Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz, Patócs Attila, Sárközi Dávid, Sinkó Szabolcs, Tímár Dániel, Udvardi Krisztián, Varga Patrik és Viola Balázs.

A csapatot nagy megtisztelés érte, mert az FTC U13-as csapatának meghívására 2011. június 22.-én egy barátságos mérkőzésre Budapestre utazunk.

Az utolsó szó a köszöneté. Szeretnénk megköszönni az UNCLE INT S.R.O.-nak az önzetlen támogatását, mert nélkülük nem tudtunk volna a bajnoki mérkőzéseinkre elutazni. Köszönjük Kozenkow Ferencnek, hogy mindig tökéletes körülmények fogadtak minket a Czibor sporttelepen. Köszönjük a szülők áldozatos és mindennapi támogatását. Nélkülük ez a CSAPAT nem tudott volna megfelelően működni.   

 

 

 

2011. június 04. 13:00 Czibor-REAC-Salgótarján 4-5 (2-4)

 

Czibor: Udavardi Krisztián-Kugler Ádám, Varga Patrik (Lencse Balázs 22'), Hegedüs Gergely, Sinkó Szabolcs-Kóródi Gergő, Keszi Erik, Tímár Dániel-Demissie Efraim, Sárközi Dávid, Ozoróczi Norisz.    

 

Góllövők: Demissie Efraim 3, Sárközi Dávid 1.

 

Értékelés: az utolsó bajnoki mérkőzésünkön sikerült túllépnünk a rúgott gólok számát tekintve a 100-as bűvös számot. Tavaly a megyei bajnokságban a rájátszással együtt 227 lőtt gólunk volt. A mostani NB II-es bajnokságban 103 találatot értünk el. Ezek kimagasló számok! A mai mérkőzésre 12 játékossal utaztunk el. Mind a két csapat győzelemre játszott, amiből izgalmas magas színvonalú mérkőzés kerekedett. A Mi erőnket jelzi, hogy kétszer is 2 gólos hátrányból egalizáltuk az eredményt, de a végén egy 40 méteres szabadrúgás góllal fölénk kerekedett a bajnokság bronzérmes csapata. Az intő jel, hogy ismét 9-en voltunk a pályán. Volt két játékos, akik sétálva teljesítették a mai mérkőzést. Ez azért szomorú, mert egy nagyon jó közösség erejét rombolták le. Gratulálok Efraim mesterhármasához. Ki kell emelnem Sárközi Dávid tavaszi teljesítményét. Ősszel 4 gólig jutott, tavasszal pedig 16 találatot szerezve 20 lőtt góllal a csapat gólkirálya lett.    

 

2011. május 29. 13:00 III. Kerület-Czibor-REAC 1-7 (0-2)

 

Czibor: Udvardi Krisztián-Kugler Ádám (Kóródi Gergő 47'), Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Tímár Dániel (Sinkó Szabolcs 65')-Czegezi Zalán (Ozoróczi Norisz 55'), Lakatos Csaba, Mézes Marcell Ádám-Keszi Erik, Sárközi Dávid, Demissie Efraim (Lencse Balázs 34').

 

Góllövők: Sárközi Dávid 3, Keszi Erik 1, Lencse Balázs 1, Czegezi Zalán 1, Lakatos Csaba 1.

 

Értékelés: a bajnokság végéhez közeledve egyre több problémával küzdünk napról napra. Ezen a héten a betegségek és sérülések nehezítették a felkészülésünket. Természetesek ebben az időszakban az osztálykirándulások és nekünk is voltak hiányzóink az iskolai programok miatt. A csapatok kezdéshez való bevonulásánál Sinkó Szabolcs hirtelen térd fájdalomra hivatkozva nem tudta vállalni a játékot, csak a tartalékok közé tudtam nevezni. Arra maradt időnk, hogy kijelöljük a helyette kezdő játékost. Ez változtatás egy pár perces zavart okozott a csapatjátékunkban. Az ellenfél egy rossz passzunk után egyedül vezette kapusunkra a labdát és csak szabálytalanul tudtuk szerelni, aminek a vége az ellenünk jogosan megítélt büntető volt. Jó csapatnak szerencséje is van, mert az ellenfél csúnyán fölérúgta a 11-est. Ettől a pillanattól kezdve rendeződött a csapatjátékunk és nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele. Sajnos nem tudtunk higgadtak maradni és elkapkodtuk a támadásbefejezéseket. Ennek köszönhetően nem szereztük meg a 100. lőtt gólunkat. Az utolsó fordulóban mindent elkövetünk hogy "SZÁZADIK GÓLOSOK" tudjunk lenni. Gratulálok a csapat teljesítményéhez!    

 

2011. május 18. 17:30 Czibor-REAC-Gyöngyös Sportiskola 4-1 (1-0)

 

Czibor: Udvardi Krisztián, Király Barna (Kugler Ádám 68'), Török Bence, Hegedüs Gergely, Sinkó Szabolcs-Pásztor Dávid, Keszi Erik, Mézes Marcell Ádám-Demissie Efraim (Lencse Balázs 60'), Sárközi Dávid (Andrási Jenő 55'), Kovács Dániel (Ozoróczi Norisz 61').

 

Góllövők: Sárközi Dávid 1, Török Bence 1, Kovács Dániel 1, Mézes Marcell Ádám 1

 

Értékelés: az eddig veretlen Gyöngyös csapata volt a vendégünk a 27. előrehozott fordulóban. Nehéz érzelmek nélkül írni a mérkőzésről. Az elmúlt időszakban rengeteg nehézséggel kellett illetve kell megküzdenünk, hogy a bajnokságot méltóképpen be tudjuk fejezni. Tetézi még a problémáinkat, hogy folyamatosan sérült és beteg játékosaink vannak. A mai mérkőzésen mutatott játékban keresve sem lehetne hibát találni. Amit ebben a korosztályban tudniuk kell a játékosoknak, azt a srácok maximálisan visszaadták ezen a bajnokin. Maximálisan elégedett vagyok a látottakkal. Rettentő nagy elismerés és dícséret a srácoknak. Már készülőben a torta a 100. lőtt gólhoz!!! Igazán büszke lehet ránk KOMÁROM  Nagy Gratuláció!!! 

A mérkőzést megtekintette Ifj. Balogh László a Czibor Alapítvány alenöke és a REAC Sportiskola U 17-es csapatának edzője, aki a következőket nyilatkozta a mérkőzés után: "Nagyon jó csapatot láttam a mai napon. Ezt a győzelemet azoknak a komáromi labdarúgó "szakembereknek" ajánlom, akik az önös érdekeiket helyezik a köz érdeke elé és nem kíváncsiak erre a kiemelkedő szakmai munkára. Ezen el kellene gondolkodni! Büszke vagyok, hogy a mai teljesítményt, mint Alapítványi vezető átélhettem".

 

2011. május 15. 11:00 BKV Előre-Czibor-REAC 0-3 (0-1)

 

Czibor: Udvardi Krisztián (Csipánszky János 36')-Kugler Ádám (Keszi Erik 36'-Ozoróczi Norisz 45'), Varga Patrik, Szépe Norbert (Király Barna 36'), Sinkó Szabolcs-Tímár Dániel (Kóródi Gergő 52'), Hegedüs Gergő, Mézes Marcell Ádám-Czegezi Zalán, Sárközi Dávid, Demissie Efraim.

 

Góllövő: Sárközi Dávid 3

 

Értékelés: a mai ellenfelünk többet birtokolta a labdát kézzel, mint lábbal. Ebben partner volt a játékvezető, de ez nem befolyásolt minket. A mérkőzés egészén macska-egér játékot folytattunk az ellenfél térfelén. Jó volt látni az aktív labdatartásunkat a küzdő és támadó zónában. A BKV Előre talán háromszor jutott el a kapunkig, de kapusainknak nem kellett védenie. Ezt a mérkőzést kapus nélkül is lejátszhattuk volna. A jó csapat teljesítmény mellett ki kell emelnem Tímár Dániel, Demissie Efraim, Sárközi Dávid és Mézes Marcell Ádám egyéni teljesítményét. Dani jolly jokerként hol a bal, hol a jobb vagy a középpálya közepén szokott játszani. Ma a jobb oldalon a rengeteg labdaszerzéssel és azok pontos megjátszásával emelkedett ki a mezőnyből. Efraim a héten kevesett edzett egészségügyi problémák miatt. Nagyon sokat dolgozott, mindig megjátszható volt és számtalanszor verte meg a védőjét. Dávid az első félidőben aludt még egy kicsit. Szünetben "felébresztettem" és hibátlan második félidőt produkált. Marci a középpálya bal oldalán ellenálhatatlan volt, labdaszerzései és azok megjátszása élményszámban mentek. Gratulálok!!! 

 

2011. május 07. 13:00 Czibor-REAC-Balassagyarmat 3-5 (2-3)

 

Czibor: Udvardi Krisztián-Kugler Ádám (Csipánszky János 50'), Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Sinkó Szabolcs-Kóródi Gergő, Keszi Erik, Tímár Dániel-Lencse Balázs (Ozoróczi Norisz 36'), Sárközi Dávid, Demissie Efraim.

 

Góllövők: Demissie Efraim, Keszi Erik, Varga Patrik

 

Értékelés: igazi rangadót játszottunk. Az első percben vezetést szereztünk, ami minket zavart meg. Az ellenfél ezt kihasználva megfordította az eredményt. A hirtelen jött kapott gólok miatt elkezdtünk játszani és sikerült a félidő vége előtt szépíteni. Nagyon nyílt volt a mérkőzés a végeredményt nehéz lett volna megjósolni. A második félidő első perceit nagyon jól kezdtük, de egy egyéni hiba után növelte a különbséget ellenfelünk. Ez döntőnek bizonyult is innentől kezdve futottunk az eredmény után. Ezen a mérkőzésen nem a vereség zavart, hanem az, ahogyan elszenvedtük. Hetek óta 7-8 játékossal játszunk, pedig 11-en vagyunk a pályán. Van 2-3 játékos, akik nem törődve a csapattal egyéni szórakozásnak tekintik az edzéseket és a mérkőzéseket. Sajnos a létszámproblémáink miatt nem tudunk semmit kezdeni ezekkel az "önsztárokkal"! Hiányzik a csapat meghatározó játékosa Patócs Attila, aki hetekkel ezelőtt szenvedett súlyos sérülést. Nagyon sajnálom azokat a játékosokat, akik minden edzésen és mérkőzésen fegyelemmel, alázattal dolgoznak. A mai vereséggel kiszálltunk a bronzcsatából. Nem mindennap lehet egy NB II-es bajnokságban érmet nyerni. A Mi csapatunknak a tudásunk alapján szinte kötelező lett volna a dobogóra állni. El kell gondolkozni ezen! 

 

2011. április 30. 10:30 Szentendre-Czibor-REAC 1-2 (1-2)

 

Czibor: Udvardi Krisztián-Kóródi Gergő, Hegedüs Gergő, Keszi Erik (Varga Patrik 21'), Sinkó Szabolcs-Lencse Balázs, Tímár Dániel, Demissie Efraim (Kugler Ádám 57')-Csipánszky János, Sárközi Dávid, Ozoróczi Norisz.

 

Góllövők: Hegedüs Gergely, Csipánszky János

 

Értékelés: ma annak is örültünk, hogy van 11 egészséges játékosunk. Rettentő rossz kürülmények közé kerültünk. Balkáni állapotú öltöző és játékra alkalmatlan pálya fogadott minket. Fű nem sok helyen volt a pályán, igaz ahol volt, ott 20-30 centiméterre nőt. A mi kis passzos játékunknak ez nem is kedvezett. Végig szenvedtük a találkozót és borzasztó gyengén játszottunk. Őszintén szólva nem érdemeltünk győzelmet, de a játék alapján még a döntetlenre sem szolgáltunk volna rá. Ennek ellenére sikerült a körülményeken és az ellenfelen túllépni. Varga Patrik nagyon jól lépett be a mérkőzésbe, teljesítménye a mezőny fölé nőtt, aminek az eredménye a szerzett 3 bajnoki pont. Külön örülök, hogy a győztes találatot a csapat kapusa, Csipánszky János szerezte, aki ezen mérkőzésen, mint jobboldali támadó szerepelt a sok hiányzó miatt.  

 

2011. április 22. 13:00 Czibor-REAC-Tabáni 5-1 (1-1)

 

Czibor: Udvardi Krisztián-Király Barna (Kugler Ádám 63'), Varga Patrik, Keszi Erik, Sinkó Szabolcs-Kóródi Gergő, Hegedüs Gergely, Tímár Dániel-Pásztor Dávid (Ozoróczi Norisz 63'), Sárközi Dávid (Lencse Balázs 63'), Demissie Efraim (Kovács Dániel 36').

 

Góllövők: Pásztor Dávid 2, Keszi Erik 1, Sárközi Dávid 1, Kovács Dániel 1.

 

Értékelés: a négy ponttal előttünk álló Tabáni volt az ellenfelünk. A mérkőzés elejétől kezdve agresszív játékot és letámadást kértem a csapattól. Nem találtuk az első 15 percben a játék ritmusát, kicsit belealudtunk a mérkőzésbe. A 22.-ik percben felébredtünk, mert egy védelmi hibát kihasználva vezetést szerzett az ellenfél. Sorra alakítottuk ki a helyzeteinket ezekből egyett a szünet előtt kihasználtunk. A félidőben rendeztük a sorokat és nagyon agresszívan kezdtünk el játszani, aminek eredménye a rengeteg labdaszerzés volt. Ellenfelünk nem tudott mit kezdeni az erőszakos játékunkkal. Labdaszerzések után a széleken vezettük az akcióinkat, amiből 4-szer voltunk eredményesek. Ma nem játszottunk jól, de ennek ellenére eredményesek tudtunk lenni. Kellenek az ilyen típusú mérkőzések is. A mai győzelmünket Udvardi Antalnak ajánljuk. Udvardi apuka erőn felül szervez és áldoz a csapatra, annak érdekében, hogy nyugodt körülmények között tudjunk készülni és utazni a bajnoki mérkőzésekre. Köszönjük. Gratulálok a csapatnak!    

 

2011. április 16. 15:00 Vác-Czibor-REAC 3-2 (3-2)

 

Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 45')-Kugler Ádám, Varga Patrik, Keszi Erik, Sinkó Szabolcs-Kóródi Gergő, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Ozoróczi Norisz (Lencse Balázs 36'), Sárközi Dávid, Demissie Efraim.

 

Góllövők: Sárközi Dávid, Keszi Erik

 

Értékelés: megint egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Az ellenfelünk nem tudott mit kezdeni a kispasszos, sokat mozgó játékunkkal és nagyon nagy különbség volt a két csapat között a Mi javunkra. Szinte háromszor került az ellenfél a kapunkhoz és ebből három gólt szerzett. Okok? Kétszer rosszul hazaadott labdát szereztek meg és passzoltak a kapunkba, egyszer pedig egy lepattanó labdát értékesítettek. Mi 11-est hibáztunk és számtalan lehetőséget szalasztottunk el a kapussal szemben. Ebben élen járt a hetek óta jól teljesítő, de a mai napon indiszponáltan játszó Sárközi Dávid. Már sokadszor mondom, hogy ebben a korban a játéktudás sokkal fontosabb a számszerű eredménynél. Örvendetes dolog, hogy minden ellenfelünk ellen könnyen a kapu elé kerülünk. Természetesen a mérkőzés negatív tanulságait levontunk és a kijavításán is dolgozunk. Hegedüs Gergely ismét bebizonyította, hogy kimagasló tehetsége a korosztályának. Gratulálok a csapat teljesítményéhez. 

 

2011. április 09. 13:00 Czibor-REAC-Tárnok 3-1 (2-0)

 

Czibor: Udvardi Krisztián (Csipánszky János 36')-Tímár Dániel, Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Sinkó Szabolcs-Kóródi Gergő, Keszi Erik (Kugler Ádám 44'), Patócs Attila-Ozoróczi Norisz (Demissie Efraim 36'), Sárközi Dávid, Lencs Balázs (Andrási Jenő 22').

 

Góllövők: Keszi Erik, Patócs Attila, Demissie Efraim 

 

Értékelés: orkán erejű szélben játszottuk a mérkőzést. Ennek ellenére Mi saját magunk voltunk a legnagyobb ellenfelünk nem az időjárás. Hiába hangsúlyoztuk a héten, hogy sokkal nagyobb fegyelemmel kell játszanunk a gyengébb képességű csapatok ellen, megint nehéz perceket szereztünk magunknak. Döntő szituációkban nem kellő koncentrációval oldottuk meg az előttünk adódó lehetőségeket. Szombaton Vácra utazunk, ahol nagyon kemény mérkőzés vár ránk. Ott sokkal fegyelmezettebben kell játszanunk. Amikor fegyelmezettek vagyunk nem tud az aktuális ellenfelünk velünk mit kezdeni. Nagyon örülünk, hogy Efraim góllal és jó játékkal tért vissza. Tímár Dániel ma is bizonyította, hogy több poszton is tud magas színvonalon játszani. Patócs Attila másoduk félidei játéka a mezőny fölé nőt. Gratulálok!  

 

2011. április 02. 11:00 Czibor-REAC-Budaörs 1-2 (1-2)

 

Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 36')-Tímár Dániel (Kugler Ádám 53'), Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Sinkó Szabolcs-Kóródi Gergő (Lépés Lóránt 29'), Keszi Erik (Lencse Balázs 51'), Lakatos Csaba (Ozoróczi Norisz 61')-Andrási Jenő, Sárközi Dávid, Patócs Attila (36').

 

Góllövő: Sárközi Dávid

 

Értékelés: az első perctől kezdve Mi uraltuk a játékot és sorra alakítottuk ki a helyzeteinket. Ennek eredménye a hetedik percben megszerzett vezető gólunk lett. Vezetésünk után sem változott a játék képe csak a lőt gólok hiányoztak. Sajnos az ellenfelünk, amikor először lépte át a félpályát gólt szerzett. Cammogó labdát védett be a kapusunk. Nem sokkal később Keszi Erik fegyelmezetlenségét bűntette góllal az ellenfél. Ekkor jártak másodszor a térfelünkön a vendégek. A mai mérkőzésen a ziccerek kidolgozásáig nagyon jól játszottunk. Befejezéseknél a nagyképűség jellemezte játékunkat. Az akarat és az alázat pedig hiányzott. Minden játékos azt hitte, hogy majd a sok ziccerből kettőt értékesítünk és nyerjük a mérkőzést. Sajnos az idő elfogyott, a mérkőzést lefújták és mehettünk gratulálni az ellenfelünknek. Az nagyon jó érzés, hogy minden ellenfelünket lefocizzuk, mert ebben a korban ez sokkal fontosabb, mint az eredmény. Ezzel a meglepetés eredménnyel riválisainknak okoztunk egy jó hétvégét. Ki kell emelnem Varga Patrikot, aki újra a régi szinten futbalozott. Nagyott küzdött Sinkó Szabolcs és Tímár Dániel is.    

 

2011. március 27. 10:30 Maglód TC-Czibor-REAC 0-11 (0-5)

 

Czibor: Udvardi Krisztián (Viola Balázs 36')-Tímár Dániel, Varga Patrik (Kugler Ádám 36'), Sinkó Szabolcs (Lakatos Csaba 36'), Hertelendy Krisztián-Kóródi Gergő, Keszi Erik, Patócs Attila-Pásztor Dávid, Sárközi Dávid, Lencse Balázs (Ozoróczi Norisz 40')

 

Góllövők: Keszi Erik 4, Sárközi Dávid 3, Pásztor Dávid 3, Patócs Attila 2.

 

Értékelés: a csapat meghatározó játékosai hiányoztak a mai mérkőzésről. Hegedüs Gergely sárgalapos eltiltását töltötte, Demissie Efrain iskolai program miatt maradt távol. Annak ellenére, hogy ellenfelünk csak 1 pontot szerzett a bajnokságban, nagyon szinpatikusan probáltak játszani. Nem álltak be bunker focit játszani. Természetesen ez a Mi játékstílusunknak kedvezett. A mérkőzés kimenetele az első perctől nem volt kérdéses. Sajnos Varga Patrikot ismét viselkedési problémák miatt a szünetben le kellett cserélnem. Sárközi Dávid hétről-hétre jó játékkal hálálja meg a bizalmat, aminek nagyon örülünk. Keszi Erik gólgazdag játéka is magáért beszél. Gratulálok az egész csapatnak.  

 

2011. március 20. 13:00 Czibor-REAC-Szigetszentmiklós 3-5 (1-2)

 

Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 55')-Zádori Levente Márk, Varga Patrik (Lakatos Csaba 36'), Hegedüs Gergely, Sinkó Szabolcs (Kugler Ádám 50')-Kóródi Gergő (Tímár Dániel 45'), Keszi Erik, Patócs Attila-Demissie Efraim, Sárközi Dávid, Lencse Balázs (Bódis Tibor 36')

 

Góllövők: Sárközi Dávid, Hegedüs Gergely, Keszi Erik

 

Értékelés: az öszi szezon legjobb csapatát fogadtuk. Nagyon készültünk, hogy a múlt heti gyatra játékot feledtetni tudjuk. Sajnos a bemelegítésnél Tímár Dániel rosszul lett és nem tudta a játékot vállalni. Szerencsére tartalékjátékoskét tudtunk rá számítani. Már az első percben gólt kaptunk. Egy elpasszolt labdát értékesített az ellenfél. Nem zavarta meg a csapatot a gyorsan kapott gól. Ellenfelünk nagy támogatást kapott a játékvezetői hármastól, aminek az eredménye a jogtalan büntető megadása lett. Két gólos hátrányban sem adtuk fel. Szebbnél szebb támadásokat vezettünk, de csak egy gólt sikerült elérnünk. A második félidő is az elsőhöz hasonlóan alakult. Újabb jogtalan 11-es, amit már nehéz volt higgadtan elviselni, mert jelentősen befolyásolta a játékvezető a mérkőzés alakulását. Ennek ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Nagyon izgalmas és magas színvonalú mérkőzést játszottunk. Az edzéseken kívül az ilyen találkozókon tudnak sokat fejlődni a játékosok. Érdekesség, hogy ellenfelünk az eddigi 17 forduló alatt 5 gólt kapott. A mai egy mérkőzésen Mi 3 találatot értünk el ellenük.   

 

2011. március 13. 11:00 Soroksár-Czibor-REAC 8-0 (2-0)

 

Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 44')-Kóródi Gergő, Varga Patrik, Tímár Dániel, Hegedüs Gergely-Patócs Attila, Keszi Erik (Kugler Ádám 24'), Sinkó Szabolcs-Demissie Efraim, Sárközi Dávid

 

Értékelés: az első 15 perc úgy sikerült, ahogyan elterveztük. Beszorítottuk az ellenfelünket csak gólt nem tudtunk elérni. Sajnos 50 méterről sikerült a Soroksárnak szabadrúgásból bevenni a kapunkat, majd nem sokkal később ismét kapushiba miatt kellett közepet kezdenünk. Szünetben úgy tűnt, hogy sikerült rendezni a sorokat. Ennek ellenére "meglepő" módon "furcsa" hibákat követtünk el a védekezésünkben, aminek eredménye az újabb kapott gólók lettek. Tíz emberrel fejeztük be a mérkőzést, mert a "furcsa" hibákat vétő középső védönket lehoztuk a mérkőzés vége előtt. Összel Mi rúgtunk 8 gólt a Soroksárnak, most visszakaptuk. Mérkőzés után megbeszéltük a hogyan továbbot. Vannak olyan játékosok, akik a nehézségeinket kihasználva visszaélnek a helyzetükkel. Nincsen alázat, akarat, küzdőszellem bennük. Nekik el kell gondolkozni a jövőn. A hétfői regenerációs edzéstől kezdve csak a szigetszentmiklósi bajnokira készülünk.    

 

2011. március 05. 12:00 Czibor-REAC-Dorog FC 4-0 (2-0)

 

Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 36’)-Kóródi Gergő (Csipánszky Zoltán 62’), Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Tímár Dániel-Patócs Attila (Kugler Ádám 55’), Keszi Erik, Sinkó Szabolcs-Lencse Balázs, Sárközi Dávid, Demissie Efraim

 

Góllövők: Keszi Erik 2, Lencse Balázs 1, Sárközi Dávid 1.

 

Értékelés: Nagyon nehéz felkészülési időszak van a hátunk mögött. Nem tudtunk egy edzésen sem a teljes kerettel készülni, mert sok sérültünk és még több betegünk volt a januári, februári hónapban. Sajnos az első bajnoki mérkőzésről is hiányzott két játékosunk betegség miatt.

Nagyon örültünk, hogy a Dorog elleni bajnoki mérkőzésünket a Czibor sporttelepen játszattuk. A csütörtök reggelre leesett hó ellenére, tökéletes állapotok fogadtak minket. Nagyon köszönjük Kozenkow Ferencnek az erőn felüli munkáját, amit a gyerekek érdekében tett, hogy 11 év után ismét legyen NB II-es bajnoki mérkőzés a Czibor Zoltán városi sporttelepen KOMÁROMI gyerekek részvételével.

Az első félidőben nagyon jó játékkal, sok súlypontáthelyezéssel a bal illetve jobb oldalon mindig a védővonal mögé tudtunk kerülni, aminek eredménye a kidolgozott helyzetek voltak. A helyzeteinkből kettőt sikerült értékesíteni. Második félidőben nagyon betömörült az ellenfél és sok esetben a jobb oldalon erőltettük a támadásainkat. Ennek ellenére ebben a félidőben is szereztünk két gólt. Az eredmény az ellenfél számára hízelgő. A mérkőzés hajrájában egy 11-est is hibáztunk.

A tavaszi első bajnokinkon megfelelő teljesítménnyel örvendeztettük meg a kilátogató hazai nézőinket.

Ki kell emelnem Tímár Dániel és Sárközi Dávid nagyon magas szintű teljesítményét, amivel a mezőny fölé nőttek. Természetesen a kisebb hibáink ellenére nagyon elégedett vagyok mindenki teljesítményével.

 

 

 

2011. február 26. 10:00 Szákszend U14-Czibor-REAC 4-2 (3-1)

 

Czibor: Csipánszky János-Kugler Ádám, Varga Patrik, Csipánszky János, Hegedüs Gergely-Kóródi Gergő, Keszi Erik, Lencse Balázs-Patócs Attila, Tímár Dániel, Demissie Efraim.

 

Góllövők: Keszi Erik, Hegedüs Gergely 

 

Értékelés: A "szokásosnak" mondható heti nehézségeink a mai napra csúcsosodtak ki. Már lassan több a sérült illetve beteg játékosunk, mint az egészségesek. Ezt jól érzékelteti, hogy 11 játékossal utaztunk a mai mérkőzésre és a végén nyolcan fejeztük be a találkozót. A játékra alkalmatlan talajhoz a hazai csapat jobban alkalmazkodott. A mai mérkőzésen a "túlélés" volt az elsődleges szempontunk. Sajnos ez csak részben sikerült, mert Kóródi Gergő húzódást, míg Demissie Efraim egy talajra érkezés után ájulásos sérülést szenvedett. Reméljük Gergőnek sikerül kipihenni a húzodást és abban is nagyon bízunk, hogy Efraim sérülése a szombati Dorog elleni bajnoki mérkőzésre rendbe jön.

Pozitívum, hogy Hegedüs Gergely két hetes betegségéből jó játékkal tért vissza és Keszi Erik lendületes előrejátékkal emelkedett a mezőny fölé.

 

2011. február 19. 09:00 Győri ETO-Czibor-REAC 5-0 (3-0)

 

Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 36')-Kugler Ádám (Csipánszky Zoltán 65'), Varga Patrik, Tímár Dániel (Viczena Áron 65'),Keszi Erik-Kóródi Gergő, Patócs Attila, Demissie Efraim-Ozoróczi Norisz, Müller Kristóf, Lencse Balázs.

 

Értékelés: A heti edzéstervet ismét nem sikerült megvalósítanunk. Ennek az egyik oka a Czibor sporttelep edzőpályájának használhatatlansága a másik pedig a csapatot sújtó beteg és sérülés hullám. A mai mérkőzésen örültünk, hogy ki tudtunk állni. Kölcsön játékosként Müller Kristóf szerepelt a Szákszend csapatától. A gólokat egyéni hibákból kaptuk, ami intő jel két héttel a bajnoki rajt előtt. Sorozatban vesztettük el a párharcokat, ami ránk eddig nem volt jellemző. Az akarat és az alázat több játékosból is hiányzott a mai napon. Varga Patrik és Keszi Erik teljesítménye kimagaslott a mezőnyből. Remélem az utolsó két hét felkészülését a tervek szerint tudjuk folytatni.

 

 

 

2011. február 12. 17:00 Tatabánya-Czibor-REAC 4-4 (1-0)

 

Czibor: Csipánszky János-Kugler Ádám, Varga Patrik, Sárközi Dávid, Keszi Erik-Kóródi Gergő, Patócs Attila, Demissie Efraim-Viczena Áron, Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz.

 

Góllövők: Keszi Erik 2, Demissie Efraim 1, Lencse Balázs 1.

 

Értékelés: Zaklatott hét van mögöttünk, mert a Czibor sporttelep edzőpályájának használhatatlansága miatt nem tudtuk az e-heti programunkat elvégezni. Növelte problémánkat, hogy több játékos küzd egészségügyi problémákkal, mint amennyien egészségesek. 11 játékossal utaztunk Tatabányára az NB I-es csapathoz. Szakmailag a mérkőzés elérte a tervezett célunkat. 4-1-es hátrányból szép kisjátékokkal tarkított támadások után egalizáltuk az eredményt. Ki kell emelnem Sárközi Dávid pozíciós, egyérintős kimagasló játékát és Keszi Erik lendületes támadó játékát. Gratulálok Viczena Áron első nagypályás mérkőzéséhez.

 

 


 

 

Őszi Értékelés: 2010. július 12.-én kezdték meg a fekészülést a gyerekek életük első nagypályás megmérettetésükre. Ráadásul ez a bajnokság az NB II közép csoportja, ami sokkal nívósabb és erősebb, mint a megyei. Bajnokság előtt nem helyezésben és pontokban gondolkodtunk. Célunk az volt, hogy a játékosok az adott korosztályos képzés mentén elkezdjék az átállást a nagypályára és ezt a játékossá válás építőkövei felhasználásával tegyék meg. A felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, mert nem mindig tudtunk ideális körülmények között dolgozni az ismert okok miatt. Ennek ellenére a játékosok és a szakmai stáb mindig a 100%-ot akarta teljesíteni. Azzal foglalkoztunk, hogy hogyan tudunk a nehézségeinkből erőt meríteni. Nem néztünk hátra csak előre tekintettünk. A tisztesség miatt meg kell említeni a számszerű eredményeinket: 14 mérkőzésen 8 győzelem, 1 döntetlen mellett 5 vereséget szenvedtünk. 51 rúgott és 19 kapott gólunk mellett 25 pontot szereztünk, amivel a tavaszi idényt az előkelő 5. helyen várjuk. Harmadik legtöbb gólt lőttük és a negyedik legkevesebb gólt kaptuk. Minden játékost maximálisan dícsérni tudok. Nagyon jó egységet képviselnek a játékosok. Büszke vagyok, hogy a rengeteg nehézség ellenére kimagasló teljesítményt értek el a srácok. Igazi kimagasló értékei Komárom város sportjának. Nagyon köszönöm a szülők kimagasló, sőt sokszor erőn felüli támogatását is. Nélkülük ez nem sikerülhetett volna. Külön köszönöm Hegedüs Sándor asszisztens edző kimagasló és áldozatos munkáját. Nagyon bízunk benne, hogy a tavaszi idényünk sokkal nyugodtabb lesz, mint az őszi volt.  

 

 

 

2010. november 14. 11:00 Salgótarján-REAC-CZIBOR 3-0 (2-0)

 

REAC-CZIBOR: Viola Balázs (Udvardi Krisztián 54')-Kóródi Gergő (Kugler Ádám 53'), Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Hegedüs Gergely-Tímár Dániel, Keszi Erik (Csipánszky János 69'), Patócs Attila, Demissie Efraim, Sárközi Dávid, Rózsás Tamá (Ozoróczi Norisz 61').

 

Értékelés: az utolsó öszi mérkőzésünkre utaztunk Salgótarjánba. Azt nehezen tudom megérteni, hogy U13-as mérkőzésen miért kell a "hazai" játékvezetőnek az amúgy is jó erőkből álló ellenfélnek támogatást adni. Az első félidőben ismét helyzet nélkül rúgattunk két gólt az ellenféllel. A második félidőben 25 percig nem lépett át az ellenfél a térfelünkre, de sajnos gólt nem sikerült elérnünk. A Salgótarján egy ellentámadásból a végén beállította a végeredményt. Az NB II-s bajnokságban újoncként a gyerekek életük első nagypályás idényében vettek részt. Nagyon sokat és keményen dolgoztak az elmúlt hónapok alatt. Minden elismerésem és dicséretem a játékosoké. Minden edzésre és mérkőzésre öröm volt a gyerekek közé érkezni. Nagyon szép jövő előtt állnak a játékosok, de a földön kell maradniuk és alázattal lenni a labdarúgás iránt. Komárom város is büszke lehet gyerekeinkre. Köszönöm a szülők áldozatos munkáját. Nélkülük ez nem sikerülhetet volna és bízunk benne, hogy nyugodtabb tavasz elé nézünk.

 

2010. november 06. 13:00 REAC-CZIBOR-III. Kerület 1-2 (0-0)

 

REAC-CZIBOR: Viola Balázs-Kugler Ádám, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Keszi Erik-Kóródi Gergő, Hegedüs Gergely, Tímár Dániel (Ozoróczi Norisz 47')-Rózsás Tamás, Sárközi Dávid, Patócs Attila.

 

Góllövő: Patócs Attila

 

Értékelés: az öszi szünet alatt több játékos is "szabadságon" volt. Egyetlen párharcot sem nyertünk meg, ami nagyon meglepő volt, pedig a párharc edzéseken "megeszik" egymást a játékosok. Egy nagy tanulsága van a két hete tartó teljesítmény csökkenésnek. A nyári felkészülés alatt heti 4-5 edzésünk volt 95%-os edzéslátogatottságal. Az elmúlt két hónapban heti 3 edzésünk van 80%-os edzéslátogatottságal. Természetes a teljesítmény csökkenés, de ezen januártól változtani fogunk. Minden rivális ellenfelünk heti 5 edzéssel készül. Az ellenfél nagyon lelkes játékkal fölénk kerekedett. A mostani fordulóban több nagy meglepetés eredmény születtet, sajnos a miénk is az volt. Két játékost tudok kiemelni, akik hetek óta megmutatják a többieknek, hogy mit jelent alázattal lenni a labdarúgás és a csapat iránt. Ők ketten Kóródi Gergő és Varga Patrik. Nekik külön gratulálok. A héten lesz egy közös strandolós programunk, remélem "frissítőleg" hat majd mindenkire.    

 

2010. október 31. 12:00 Gyöngyös SI-REAC-Czibor 3-1 (3-0)

 

REAC-CZIBOR: Csipánszky János (Viola Balázs 36’)-Kugler Ádám (Markó Ádám 65’), Varga Patrik, Sinkó Szabolcs (Csipánszky Zoltán 64’)-Hegedüs Gergely-Kóródi Gergő (Tímár Dániel 20’), Keszi Erik, Patócs Attila-Demissie Efraim, Sárközi Dávid, Rózsás Tamás (Ozoróczi Norisz 54’).

 

Góllövő: Tímár Dániel

 

Értékelés: rangadóra készültünk, de sajnos csak a második félidőben játszottunk rangadóhoz méltóan. Hosszú és kicsit fárasztó utazás után az első félidőben 20 perc alatt sikerült lenullázni magunkat. Hihetetlen egyéni hibákból szerzett gólokat az ellenfél és mindezt kidolgozott helyzet nélkül tették. Persze az egyéni hibákhoz hozzájárult az is, hogy 4-5 játékos nem volt fejben a mérkőzésben. Ennek ellenére az első félidőben mi négy darab 100 százalékos helyzetből sem tudtunk a kapuba találni. Második félidejű játékunkról mindent elmond, hogy az ellenfelünk a pontrúgásait és a bedobásait egyre lassabban végezte el. Ez a játék csak arra volt elegendő, hogy szépítsünk az eredményen és kicsit jobb legyen a szánk íze. Egy jó félidővel ebben az osztályban nem lehet eredményt elérni, főleg egy veretlen csapat otthonában nem. A mérkőzés tanulságait levontuk, az öltözőben megbeszéltük. Természetesen ennek fényében készülünk a további feladatainkra. Jó csapatot és jó közösséget alkotunk és közösen elérjük az elénk kitűzött célokat. Ezek a célok nem a számszerű eredményt jelentik, hanem sokkal többet ennél. A heti edzésmunka eldönti, hogy milyen összetételű keretet nevezek a III. kerület elleni mérkőzésre. Nagyon örülök Tímár Dániel okos góljának.

 

2010. október 23. 13:00 REAC-CZIBOR-BKV Előre 5-0 (2-0)

 

REAC-CZIBOR: Viola Balázs (Slézinger László 57')-Kugler Ádám, Varga Patrik, Sárközi Dávid-Hegedüs Gergely (Soós Martin 63')-Tímár Dániel, Patócs Attila, Kóródi Gergely-Ozoróczi Norisz (Csipánszky János 61'), Keszi Erik, Rózsás Tamás.

 

Góllövők: Rózsás Tamás 3, Keszi Erik 2.

 

Értékelés: a hiányzok névsora a mai mérkőzésen teljesedett ki. Több játékos lázasan fekszik otthon, vannak, akik sérüléssel bajlódnak és van aki családi program miatt nem volt a mérkőzésen. Ebből kifolyólag kicsit felforgatott csapattal játszottunk a BKV Előre ellen. A mai mérkőzésen is rengeteg párharcot nyertünk meg és ezáltal sok labdaszerzésünk volt. A mostani mérkőzésen a labdaszerzések után jól játszottuk meg a labdákat. Az ellenfelünk nem tudott egyetlen helyzetet sem kialakítani a kapunk előtt. A gólarány a vendégekre nézve hízelgő, mert sok esetben csak a 16-osig játszottunk megfelelően. Nagyon örülők annak, hogy Rózsás Tamás ismét az igazi arcát mutatta illetve Keszi Erik szokatlan pozícióban nyújtott jó teljesítményt. Nagy bizalommal várjuk a vasárnapi Gyöngyös elleni rangadót.

 

GRATULÁLOK!!! 

 

 

2010. október 17. 13:00 Balassagyarmat-REAC-CZIBOR 2-2 (1-1)

 

REAC-CZIBOR: Viola Balázs-Kugler Ádám, Varga Patrik, Sárközi Dávid-Keszi Erik-Kóródi Gergő (Ozoróczi Norisz 60'), Hegedüs Gergely (Csipánszky János 70'), Tímár Dániel-Rózsás Tamás, Patócs Attila, Demissie Efraim.

 

Góllövők: Demissie Efraim, Patócs Attila

 

Értékelés: ismét nem pozitív jelekkel indultunk a bajnoki mérkőzésre. Sinkó Szabolcshoz reggel az ügyeletet kellett hívni rosszulléte miatt. A védelem meghatározó játékosa esett ki és a pótlása okozott némi fejtörést. Kemény párharcokkal tarkított összecsapáson vagyunk túl, amiből rengeteg labdaszerzésünk volt, de sajnos a nehezen megszerzett labdákat magas százalékban el is adtuk, de ennek ellenére kézben tartottuk a mérkőzést. Egy ritkán látható potyagóllal vezetést szerzett az ellenfél. Az eredményt gyorsan megfordítottuk, de a végén egy figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy két pontot veszítsünk. Ma kevesen nőttek fel a feladathoz és emiatt komoly hiányérzetünk van. Ki kell emelnem azt a négy játékost, akik a csapatot vitték a vállukon a mai napon: Keszi Erik, Tímár Dániel, Varga Patrik és Demissie Efraim. Sinkó Szabolcsnak mielőbbi gyógyulást kívánunk és reméljük szombaton ismét köztünk lesz.

 

2010. október 09 11:00 REAC-CZIBOR-Dunakanyar-Szentendre 7-1 (2-1)

 

REAC-CZIBOR: Viola Balázs (Slézinger László 61')-Kugler Ádám, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Hegedüs Gergely-Tímár Dániel (Sárközi Dávid 14'), Keszi Erik, Kóródi Gergő-Demissie Efraim, Patócs Attila (Csipánszky János 58'), Rózsás Tamás (Ozoróczi Norisz 54').

 

Góllövők: Demissie Efraim 2, Keszi Erik 2, Sinkó Szabolcs 1, Hegedüs Gergely 1, öngól

 

Értékelés: nem a legjobb előjelekkel készültünk a találkozóra. Lencse Balázs csütörtökön a könyökét törte, Udvardi Krisztián iskolában szerzett sélülést és Sárközi Dávid a mérkőzés helyszínén rosszul lett. Szerencsére a rosszulléte rövid ideig tartott és így tartalék játékosnak nevezve lett. Álmosan kezdtük a mérkőzést. Védelmi hibánkból adódó szöglet után az ellenfél az ötödik percben vezetést szerzett. Szerencsére ez a momentum ébresztőt fújt a fiúknak és ha még nem is tökéletes játékkal, de a szünetig megfordítottuk az eredményt. Szünetben rendeztük a sorokat és szebbnél szebb akciógolókkal örvendeztettük meg a minket elkísérő lelkes szülőket. Nagyon jó volt látni a tudatos elemeket játékunkban, amivel az ellenfelünk nem tudott mit kezdeni. Az egész CSAPATot dícséret illeti a kimagasló és gólgazdag játék miatt. Lencse Balázsnak jobbulást kívánunk!

 

GRATULÁLOK!!!

 

 

 

2010. október 02. 15:00  Tabáni-REAC-CZIBOR 2-3 (2-2)

 

REAC-CZIBOR: Udvardi Krisztián (Viola Balázs 36')-Kóródi Gergő, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Keszi Erik-Tímár Dániel (Lencse Balázs 12'), Hegedüs Gergely, Sárközi Dávid (Kugler Ádám 67')-Demissie Efraim (Ozoróczi Norisz 65'), Patócs Attila, Rózsás Tamás.

 

Góllövők: Rózsás Tamás, Lencse Balázs, Demissie Efraim

 

Értékelés: a héten nagy hangsúlyt fektettünk a mentális felkészítésre, ami kifejezetten jól sikerült. Az eddigi legjobb ellenfelünk ellen játszottunk a már lassan megszokott műfüves talajon. Gyorsan vezetést szereztünk, de az ellenfelünknek sikerült fordítani. Egy formás támadás végén sakk-matt helyzetet kialakítva egalizáltuk az eredményt az első félidőben. A második félidő első 15 percében nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre, aminek eredménye Demissie Efraim győztes találatát jelentette. Hihetetlenül magas színvonalú találkozót játszottunk. Fegyelmezett, nagy akarattal és alázattal játszottuk a mérkőzést. Minden játékos nagy dícséretet érdemel. A nagyon jó közösséget alkotó játékosok ismét igazi CSAPATKÉNT működtek. Az ellenfél edzője és szurkolói ismét elismerően nyilatkoztak a KOMÁROMI gyerekekről. Komárom városa igazán büszke lehet erre a "kis" közösségre!

 

 

2010. szetember 25. 13:00 REAC-CZIBOR-Vác 0-1 (0-1)

 

REAC-CZIBOR: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 36')-Kugler Ádám, Keszi Erik (Kóródi Gergő 36'), Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Tímár Dániel (Lencse Balázs 42'), Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Demissie Efraim, Sárközi Dávid (Ozoróczi Norisz 61'), Rózsás Tamás.

 

Értékelés: a múlt heti mérkőzés és a mérkőzés után történtek óta (szülők közötti összhang hiánya), mintha más csapat öltözőjébe lépnék. A heti edzésmunka és az edzések utáni beszélgetések ezt meg is erősítették. A mai mérkőzésen a mentális mélység csúcsosodott ki a csapaton. A mostani csapat nem az általam edzett csapat volt. Valami más gondulatú játékosokat kellett irányítanom. A mai ellenfelünk nagyon kellemes partner lett volna, olyan mint akiknek 7-8 gólokat lőttünk eddig. Akaratgyenge játék miatt szenvedtünk vereséget. Második egy gólos vereségünk, de vereség és vereség között is micsoda különbség van. Ennek ellenére gratulálok ellenfelünknek. A mai teljesítmény intő jel mindenki számára (játékos, szülő). Héten a mentális felkészítésé lesz a főszerep, remélem mindenki átérzi a feladatunk súlyát és így edz és kísér játékost edzésre. 

 

 

2010. szeptember 18. 11:30 Bolha FTSE Tárnok-REAC-CZIBOR 1-7 (1-3)

 

REAC-CZIBOR: Udvardi Krisztián (Slézinger László 55')-Kugler Ádám, Kóródi Gergő, Keszi Erik, Sinkó Szabolcs-Tímár Dániel, Hegedüs Gergely (Csipánszky János 57'), Patócs Attila-Lencse Balázs (Soós Martin 61'), Sárközi Dávid, Demissie Efraim.

 

Góllövők: Demissie Efraim 2, Lencse Balázs 1, Hegedüs Gergely 1, Patócs Attila 1, Keszi Erik 1, Soós Martin 1

 

Értékelés: két alapember hiányzott a csapatból betegség miatt Varga Patrik és Rózsás Tamás személyében. Nagyon óvatosan kezdtük a mérkőzést, aminek az eredménye az lett, hogy az ellenfél 11-esből vezetést szerzett. Ennek hatására "belerázodtunk" a mérkőzésbe és a szünetig három góllal válaszoltunk. A második félidőben a rúgott góljaink száma volt csak kérdéses. Sajnos ma nem CSAPATKÉNT működtünk, hanem mindenki egyéni sportágként fogta fel a bajnoki mérkőzést. Ebből alakult ki a 7:1-es végeredmény, de a múltheti játékunkhoz hasonlítva ez nagyon elmarad az elvárhatótól. Demissie Efraim a sérüléséből szerencsére kimagasló teljesítménnyel tért vissza. 

 

2010. szeptember 11. 11:00 Budaörs-REAC-CZIBOR 1-3 (1-3)

 

REAC-CZIBOR: Csipánszky János-Kugler Ádám (Kóródi Gergő 36'), Keszi Erik, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Tímár Dániel, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Lencse Balázs (Vajda Erik 58'), Sárközi Dávid, Rózsás Tamás (Markó Ádám 70').

 

Góllövők: Sárközi Dávid 2, Keszi Erik 1

 

Értékelés: a tavalyi bajnok ellen nem a legideálisabban tudtunk készülni a héten. Keszi Erik, Sinkó Szabolcs csak egy edzésen tudott résztvenni iskolai elfoglaltság miatt, Demissie Efraim a múlt heti bajnokin szerzett sérüléséből nem épült fel, Rózsás Tamás pedig beteg volt. Műfüves talajon szakadó esőben kezdtük a mérkőzést. Az első félidőben szinte tökéletes játékkal 3 gólt szereztünk. Sajnos az utolsó pillanatban egy rossz döntés után tizenegyesből az ellenfél szépített. A második félidő elején ismét az öltözőben maradtunk. 15 perc kellett, hogy a megfelelő szintre pörögjön a társaság. Nagyon jó ellenfél ellen nagyon értékes és jó mérkőzést játszottunk.

 

NAGY GRATULÁCIÓ!

 

 

2010. szeptember 04. 13:00 REAC-CZIBOR-Maglód TC 12-1 (8-1)

 

REAC-CZIBOR: Udvardi Krisztián (Viola Balázs 36')-Kugler Ádám, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Sárközi Dávid-Tímár Dániel-Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Demissie Efraim (Kóródi Gergő 36'), Lencse Balázs, Rózsás Tamás.

 

Góllövők: Rózsás Tamás 8, Lencse Balázs 2, Hegedüs Gergely1, Sárközi Dávid 1.

 

Értékelés: az első perctől kezdve nem volt kérdéses a mérkőzés végeredményének a kimenetele. Úgy kezdtük a játékot, ahogy egész héten fejben hangolódtunk a találkozóra. A második félidőben "kicsi" összevisszaság alakult ki a pályán, már nem voltunk annyira fegyelmezettek, pontosak és sok hibával játszottunk, amiket ki kell javítanunk. Ennek ellenére természetesen nagyon GRATULÁLOK a CSAPATNAK.

 

Rózsás Tamás 8 gólt szerzett, amihez nagyon nagy GRATULÁCIÓ!

 

2010. augusztus 28. 14:00 SZTK-ERIMA-REAC-CZIBOR 1-0 (0-0)

 

REAC-CZIBOR: Csipánszky János-Kugler Ádám (Kóródi Gergő 35’), Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Hegedüs Gergely-Tímár Dániel, Sárközi Dávid, Patócs Attila-Demissie Efraim, Lencse Balázs, Rózsás Tamás.

 

 

Értékelés: a tavalyi ezüstérmes otthonában léptünk pályára a nekünk szokatlan műfüves talajon. Ellenfelünknek az első bajnoki mérkőzése volt a halasztások miatt, nekünk pedig hét nap leforgása alatt a harmadik bajnoki mérkőzésünk volt. Letámadást terveztünk az első perctől kezdve, de sajnos Ők erőltették ránk az akaratukat. Az első 15 percben nehezen találtunk magunkra, de utána kontrákból sikerült helyzeteket kialakítani. Nagyon hiányzott játékunkból az AKARAT. Szünetben "hangosabb" volt az öltöző, aminek az eredménye az lett, hogy egyenrangú ellenfelei voltunk a Szigetszentmiklósnak. Sajnos a lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni. A hosszabbítás 3. percében egy rosszul elvégzett kirúgás után gólt kaptunk. Varga Patrik kimagasló játékot produkált!

 

Nagyon komoly játékerőt képviselő csapat volt az ellenfelünk!

 

2010. augusztus 25 16:00 Dorog-REAC-Czibor 0-2 (0-0)

 

REAC-Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 69’)-Tímár Dániel, Keszi Erik (Vajda Erik 65’), Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Sárközi Dávid, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Demissie Efraim, Lencse Balázs (Markó Ádám 69’), Rózsás Tamás (Soós Martin 69’).

 

Góllövők: Keszi Erik, Sárközi Dávid

 

Értékelés: Az első 15 percben aludtunk, nem volt egy megindulás, ritmusváltás sem. A félidő utolsó 20 percében nyomás alá helyeztük az ellenfelet, de gólt nem sikerült elérnünk. A második félidőben az ellenfél labdakihozatalát a saját térfelükön letámadtuk, aminek az eredménye sok labdaszerzés volt. Többször a védelem mögé kerültünk, de az utolsó passzokban hiba csúszott. Szerencsére két alkalommal sikerült jó megoldást választanunk, aminek az eredménye gólokban mutatkozott meg.

A mérkőzés végén Keszi Erik egy fejelés után rosszul érkezett a talajra és a bal kezében eltörött a zöldgally csont. Mérkőzés után az esztergomi korház sürgésségi osztályán gipszelték be Erik kezét. Reméljük pár hét múlva Erik újra a csapat rendelkezésére fog állni. Jobbulást kívánunk neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REAC-Czibor: Csipánszky János (Udvardi Krisztián 50')-Kugler Ádám, Keszi Erik, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs (Lencse Balázs 54')-Tímár Dániel, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Demissie Efrain, Sárközi Dávid (Kóródi Gergő 33'), Rózsás Tamás (Vajda Erik 43').

Kiállítva: Kugler Ádám 32'.

Góllövők: Rózsás Tamás 3, Demissie Efraim 2, Patócs Attila 1, Lencse Balázs 1, Varga Patrik 1.

Értékelés: Az első NB II-es bajnoki mérkőzést nagy izgalommal vártuk. A játékosok szerencsére nem voltak meglepődve. Az első félidőben néhány kisebb hibát leszámítva a mi akaratunk érvényesült a pályán. A kiállítás nem okozott gondot, szerkezet váltással jól reagáltunk. A második félidő elején Demissie Efraim egyéni szólója után az ellenfél kapusa ziccerben elütötte, aminek piros lap lett a vége és így az emberhátrányunk megszűnt. Az utolsó 20 percben a rúgott gólok száma volt csak kérdéses. Külön gratulálok Rózsás Tamás élete első NB II-es mesterhármasához!

GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!

KÖSZÖNJÜK A SZÜLŐKNEK ÉS NAGYSZÜLŐNEK AZ UTAZÁS TÁMOGATÁSÁT!

2010. augusztus 12 18:00 Czibor Sporttelep, KVSE U14-15-REAC-Czibor 2-4 (2-1)

REAC-Czibor: Viola Balázs-Kugler Ádám, Keszi Erik, Varga Patrik, Kóródi Gergő-Tímár Dániel, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Demissie Efrain, Sárközi Dávid, Rózsás Tamás-Udvardi Krisztián, Slézinger László, Csipánszky János, Csipánszky Zoltán, Vajda Erik, Ozoróczi Norisz, Markó Ádám, Soós Martin, Lencse Balázs.

Góllövők: Keszi Erik, Sárközi Dávid, Hegedüs Gergely, Demissie Efraim.

Értékelés: Idősebb korosztály ellen tartottuk a bajnoki rajt előtti főpróbánkat. Ez a mérkőzés nagyon jól illeszkedett a felkészülésünkbe. A mérkőzésről csak pozitív gondolataink vannak. Kiemelném azonban, hogy idősebb korosztályú csapatot 40 perc alatt "szétfutottunk" és a második félidőben a kapusaink csak 4-5 visszapasszolt labda miatt értek a játékszerhez.

Mindenki teljesítményével maximálisan meg vagyok elégedve. Kiemelném azonban Tímár Dániel labdaszerző munkáját, Vajda Erik játékát, Keszi Erik sorozatos gólérzékenységét és Varga Patrik tengelyben való magasszintű védőmunkáját.

Már nagyon várjuk az első bajnoki fordulót az NB II-es bajnokságban. 

2010. augusztus 07. 14:00 Tatabánya, TASK-REAC-Czibor Labdarúgó Alapítvány 3-1 (0-0) 

REAC-Czibor: Csipánszky János-Kugler Ádám, Keszi Erik, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Tímár Dániel, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Demissie Efraim, Sárközi Dávid, Lencse Balázs-Slézinger László, Viola Balázs, Ozoróczi Norisz, Soós Martin, Markó Ádám, Csipánszky Zoltán.

Gólllövő: Keszi Erik

Értékelés: szokatlan talajú pályán (műfű) játszottuk a felkészülési mérkőzésünket. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mind a két oldalon voltak lehetőségek a gólszerzésre. A második félidőben a frissítések nem tudtak érdemben hozzátenni a csapat játékához. A mai mérkőzésen Keszi Erik, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs, Tímár Dániel és Ozoróczi Norisz teljesítménye emelkedett a mezőny fölé.

Négy hét kemény munka áll a hátunk mögött. Elmondható, hogy a játékosok nagy akarattal és odafigyeléssel dolgoztak. Az első négy hét munkájával nagyon meg vagyok elégedve.

2010. június 31. 15:00 Almásfüzitő, REAC-Czibor Labdarúgó Alapítvány-TASK 7-0 (3-0, 2-0, 2-0)

REAC-Czibor: Csipánszky János-Tímár Dániel, Keszi Erik, Varga Patrik, Sinkó Szabolcs-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Lencse Balázs, Hunyák Maxim, Rózsás Tamás-Udvardi Krisztián, Slézinger László, Ozoróczi Norisz, Csipánszky Zoltán, Soós Martin, Kóródi Gergő.

Gólllövők: Rózsás Tamás 3, Keszi Erik 3, Lencse Balázs 1.

Értékelés: első felkészülési mérkőzésünkön az ellenfél az NB 1-ben induló TASK U13-as csapata volt. A nagypálya "szokatlansága" nem látszott a csapat teljesítményén. Három hete rátértünk egy útra, amiről nem szabad letérnünk, még akkor sem, ha nagyon sokan ezt akarják. Mindenki jól teljesített. Ki kell emelnem azonban Varga Patrik védőmunkáját, Keszi Erik védőmunkáját és a 3 támadásba lépésekor szerzett 3 gólját, Rózsás Tamás gólérzékenységét és Demissie Efraim futóteljesítményét.

GRATULÁLOK! 

____________________________________________________________________________ 

2010. június 10. 18:00 Koppánymonostor, KVSE-Fortuna 6:4 (3-1)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János, Varga Patrik-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám.

Góllövők: Hegedüs Gergely 3, Kovács Gábor 2, Hunyák Maxim.

Értékelés: A mai mérkőzésen a tavaszi összes arcunkat megmutattuk. Egyérintős játék, szenzációs találatok, potyagólok, akarat nélküli teljesítmény. Ennek ellenére a játék képe alapján egyértelmű volt a két csapat közötti különbség. Az én olvasatomban a korosztály legjobb megyei csapatai játszottak. IRÁNY AZ NB II REAC Sportiskola-Czibor Labdarúgó Alapítvány Komárom néven.

GRATULÁLOK!!!

2010. június 09. 17:30 Koppánymonostor, KVSE-Kecskéd 7-2 (5-0)

KVSE: Csipánszky János-Kiss János, Varga Patrik-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám, Udvardi Krisztián.

Góllövők: Patócs Attila 4, Hegedüs Gergely 1, Lencse Balázs 1, Demissie Efraim 1.

Értékelés: Kitünő körülmények fogadtak minket Koppánymonostoron. Az első félidőben szinte hiba nélkül játszott a csapat. Második félidőre a délelőtti iskolai torna miatti fáradság jelei látszottak a csapaton. Ennek ellenére kontrolálni tudtuk a második félidőt is. Nagyon örülök Patócs Attila magas szintű játékának és Hunyák Maxim küzdeniakarásának. VÉGRE!

GRATULÁLOK!!! 

2010. június 05. 16:00 Vértesszőlős, IMI-SZUSE-KVSE 1-2 (1-0)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kugler Ádám, Kovács Gábor-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Varga Patrik-Lencse Balázs, Hunyák Maxim-Viczena Áron, Ozoróczi Norisz, Csipánszky János.

Góllövők: Hunyák Maxim, Demissie Efraim.

Értékelés: szokatlan hét áll mögöttünk. A pályák használhatatlansága miatt nem tudtunk edzeni illetve hiányzóink voltak táborozás, betegség és más sportág versenyei miatt. A mérkőzésről nem sokat lehet írni. Sajnos már ebben a korban is a játékvezető akarja megnyerni a mérkőzéseket. Az ellenfél presztizs csataként kezelte a találkozót, Mi pedig egyszerű mérkőzésnek vettük. Játékban nagyon elmaradtunk a tudásunktól, sőt ki merem jelenteni, hogy ilyen gyengén még nem játszottunk. Ezen a mérkőzésen csak a második félidei akaratunk volt elfogadható. Demissie Efraim teljesítménye ismét a mezőny főlé nőtt. Rengeteget futott, ütközött, segített a védekezésnél ugyanúgy, mint a támadások befejezésénél. Elviselte, hogy ütötték, rúgták ahol érték. Szerencsére a dinamikája miatt kevésszer találták el.

GRATULÁLOK!!!

2010. május 29. 10:00 Esztergom, Esztergom-KVSE 0-12 (0-3)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János, Varga Patrik-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Hajnal Bence-Patócs Attila, Kovács Gábor-Lencse Balázs, Kugler Ádám, Ozoróczi Norisz, Csipánszky János.

Góllövők: Demissie Efraim 4, Hegedüs Gergely 3, Vatga Patrik 2, Patócs Attila 1, Ozoróczi Norisz 1, Lencse Balázs 1.

Értékelés: Sajnos "balkáni" körülmények fogadtak minket és nem csak a fekete salakra gondolok. A mai fő feladatunk a körülmények leküzdése volt. Meglepett minket az "ismeretlen" talajú pálya. Nehezen lendültünk játékba  és nem voltunk elég agresszívak labdaszerzésnél az első félidőben. Szünetben rendeztük a dolgokat és a második félidő teljesítménye minden "kritikus" számára kifogástalanra sikeredett. Minden játékost maximális dicséret illetti a második félidei teljesítményéért.

GRATULÁLOK!!!

2010. május 22. 09:30 Czibor Sporttelep, KVSE-ZOLTEK 13-2 (3-2)

KVSE: Csipánszky János-Varga Patrik, Kugler Ádám-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Hajnal Bence-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Patócs Attila, Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz, Udvardi Krisztián.

Góllövők: Demissie Efraim3, Patócs Attila 2, Hegedüs Gergely 2, Kovács Gábor 2, Hajnal Bence 2, Ozoróczi Norisz 1, Varga Patrik 1.

Értékelés: A tegnapi rémálomból sikerült felébrednie a csapatnak. Akaratban és alázatban is felnőttek a játékosok a megoldandó feladathoz. A mai mérkőzésen Hajnal Bence teljesítményét kell kiemelni. Bence nagyon jól lépett be a játékba, midig megjátszható pozíciókban volt és fontos gólokat illetve gólpasszokat adott!

GRATULÁLOK!!!

2010. május 21. 17:00 Piliscsév, Piliscsév-KVSE 5-1 (4-1)

KVSE: Csipánszky János-Kiss János, Hajnal Bence-Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Ozoróczi Norisz, Hunyák Maxim-Lencse Balázs, Kugler Ádám, Udvardi Krisztián.

Góllövő: Hegedüs Gergely

Értékelés: Erről a mérkőzésről nehéz értékelést írni. Az ellenfél edzője egyenként gratulált a játékosoknak, hogy mennyire jó csapat vagyunk. Kiemelte, hogy nem látott még csapatot ilyen kombinatívan és szervezetten futbalozni és játékban magasan a megye fölött vagyunk. Nekem ez nem újdonság. Sajnos más igen. Amit ma a játékosok hozzáállásban nyújtottak az nem méltó a labdarúgáshoz és KOMÁROM város színeihez. 

Két játékos teljesítményét ki kell emelnem. Varga Patrik szinte egyedül vette fel a harcot a NAGYON LELKES Piliscsév csapatával. Második félidőben Udvardi Krisztián a kapuban kimagasló (irányítás, lábjáték, labdabiztonság) teljesítményt nyújtott. 

2010. május 13. 17:30 Czibor sporttelep, KVSE-Tát 11-0 (7-0)

KVSE: Udvardi Krisztián-Varga Patrik, Hajnal Bence-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Kovács Gábor, Hunyák Maxim-Lencse Balázs, Csipánszky János, Kiss János, Kugler Ádám, Ozoróczi Norisz.

Góllövők: Demissie Efraim 4, Hunyák Maxim 2, Kovács Gábor 2, Ozoróci Norisz 2, Lencse Balázs 1.

Értékelés: Mély talajú pályán az ellenfél ritkán jutott el a kapunkig. Aktív labdabirtoklásunk megint 70% körül volt. Negatívumként említem, hogy nem szélesítettük a játékunkat labdaszerzésnél és labdavesztés után nem zártunk vissza. Demissie Efraim ismét a mezőny fölé nőtt. A többiek is jól teljesítettek!

GRATULÁLOK!

2010. május 08. 13:00 Lábatlan, Lábatlan-KVSE 1-4 (0-1)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János, Hajnal Bence-Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Demissie Efraim-Kovács Gábor, Hunyák Maxim-Lencse Balázs, Patócs Attila, Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám, Csipánszky János.

Góllövők: Kovács Gábor, Patócs Attila, Hunyák Maxim, Lencse Balázs.

Értékelés: A rájátszás második mérkőzésén is magas százalék (70%) volt az aktív labdabirtoklásunk. Az ellenfél nem tudott eljutni a kapunkig csak távoli "lövésekkel" próbálkozott. Vannak olyan '98-as játékosok, akik saját maguk szórakoztatására akarják használni a csapatot. Ők kellemetlenűl érezhették magukat a második félidőben, amikor a fiatalabb  ('99-2000) játékosok játszottak. A kispadról nézték végig, hogy hogyan kell a tanult dolgokat mérkőzésen alkalmazni és mint CSAPAT működni. Remélem ez intő jel volt nekik a továbbiakra nézve. Kiemelném Lencse Balázs, Kugler Ádám, Ozoróczi Norisz és Hunyák Maxim jó teljesítményét.

GRATULÁLOK! 

2010. május 01. 09:30 Dorog, Dorog FC-KVSE 3-2 (1-1)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János, Varga Patrik-Hunyák Maxim, Hegedüs Gergely, Demissie Efraim-Kovács Gábor, Patócs Attila-Lencse Balázs, Viczena Áron, Ozoróczi Norisz, Csipánszky János.

Góllövők: Varga Patrik, Viczena Áron

Értékelés: Bajnokokhoz méltó mérkőzést játszottunk. Sajnos a játékvezető nem nőtt fel a feladathoz. A csapatunk egyik része a Tóth Mihály kupán játszott Komáromban, a másik fele pedig Dorogra utazott. Ez azt jelentette, hogy a nyári napsütésben nem tudtunk kellően frissíteni. Játékban lefociztuk az ellenfelet, ennek ellenére sajnos a kidolgozott ziccerek sokaságát hagytuk ki. Az ellenfél edzője elismerte, hogy játékban nagyon felülmúltuk Őket és 8 góllal kellett volna nyernünk. Egy ilyen pozitív kritika többet ér, mint a bajnoki 3 pont. Ki kell emelnem Demissie Efraim teljesítményét. Rengeteget dolgozott a mezőny fölé nőtt.

Naivan kérdezem a szülőktől, hogy hogyan lehet az, hogy 11 éves játékosok a sörsátorban tartózkodnak este 22-23 óráig??? Annak ellenére, hogy másnap reggel 07:25-kor indulunk bajnoki mérkőzésre!!! A teljesítményükön ez meg is látszott. Hol az egyesület, csapattárs és az edzők TISZTELETE??? Nem tudom ezt elfogadni! EZEN GONDOLKODJON EL JÁTÉKOS ÉS SZÜLŐ EGYARÁNT!!!

2010. április 17. 10:00 Tóth J. UP Egyesület-KVSE 4-10 (3-3)

KVSE: Csipánszky János-Kiss János, Kugler Ádám-Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Hunyák Maxim-Kovács Gábor, Patócs Attila-Ozoróczi Norisz, Lencse Balázs, Csipánszky Zoltán

Góllövők: Varga P. 3, Kovács G. 2, Lencse B. 2, Hegedüs G. 1, Hunyák M. 1, Ozoróczi N. 1

Értékelés: Egy-két szülő (hiányzó játékosok szülei) figyelmét felhívnám, hogy a gyermekeik egy közösség tagjai. Ez azzal jár, hogy edzéseken-mérkőzéseken meg kell jelenni és ilyenkor a KVSE színeit kell képviselniük.

A mai mérkőzésen AKARAT nélkül játszottak a srácok. Becsapottnak érzzük magunkat, mert nem ezt a hozzáállást kapják és tanulják tőlünk edzéseken a gyerekek. Jó lenne felfogni végre, hogy milyen komoly szakmai munka részesei!!! 

2010. április 10. 15:00 Vértesszőlős IMI-SZUSE-KVSE 1-1 (1-1)

KVSE: Csipánszky János-Kovács Gábor, Hajnal Bence-Patócs Attila, Hegedüs Gergely, Varga Patrik-Hunyák Maxim, Ozoróczi Norisz- Jenei Tamás, Kugler Ádám, Tóth Patrik.

Góllövő: Hegedüs G.

Értékelés:

Az utolsó bajnoki mérkőzésre bajnokként, de nagyon tartalékosan (sérülés, betegség és szülői büntetés miatt) érkeztünk. Masszív jó ellenfél ellen 10 perc alatt eldönthettük volna a 3 bajnoki pont sorsát. Sajnos a rendre kialakított helyzetek sorra kimaradtak. A mai mérkőzésen is hiányzott a tűz, az akarat, az egymásért küzdés. Mérkőzés után a pezsgőzés (alkoholmentes) előtt megbeszéltük a hogyan továbbot. Remélem hétfőn más szellemben érkeznek a játékosok az edzésre.

2010. április 06. 10:00 Czibor Sporttelep KVSE-Kecskéd 1-2 (1-1)

 

KVSE: Farkas Barnabás- Kovács Gábor, Hajnal Bence-Demissie Efraim, Hegedüs Gergely, Patócs Attila- Lencse Balázs, Hunyák Maxim- Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám

 

Góllövő: Demissie E. 1

 

Értékelés:

 

Meglepő vereséget szenvedtünk. Az ellenfél távoli bombákkal próbálkozott, sikerrel. Játékban nem nagyon lépték át a félpályánkat. Az utolsó passzaink vagy rövidek, vagy hosszúak voltak. Ránk nem jellemző pontatlan játék eredménye az elveszített mérkőzés. 18 győztes mérkőzés után ez az első vereségünk. Azt tudtuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer. Ez a pillanat most következett be számunkra!

 

  

2010. április 03. 13:30 Czibor Sporttelep Fortuna-KVSE 3-6 (2-3)

 

KVSE: Farkas Barnabás- Kovács Gábor, Hajnal Bence-Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Patócs Attila- Demissie Efraim, Hunyák Maxim-Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám

 

Góllövők: Hegedüs G. 3, Patócs A. 1, Kudler Á. 1, Demissie E. 1

 

Értékelés:

 

Rangadót játszottunk. Az ellenfél távoli lövésekkel próbálkozott, ami csak részsikert eredményezett számára. Agresszív játékot csak 3 percig alkalmaztunk, de ez is elég volt a mérkőzés megnyeréséhez. Köszönjük Kugler Ádám szüleinek a mérkőzés utáni csokikat!

 

Ezzel a győzelemmel a csapat a MEGYEI BAJNOKSÁG DÉLI CSOPORT BAJNOKI CÍMÉT SZEREZTE MEG!

 

GRATULÁLOK!

2010. március 27 09:30 Czibor Sporttelep KVSE-Vértessomló 13-1 (6-1)

KVSE: Udvardi Krisztián- Kovács Gábor, Hajnal Bence-Varga Patrik, Hegedüs Gergely, Patócs Attila- Lencse Balázs, Hunyák Maxim- Jenei Tamás, Kugler Ádám, Ozoróczi Norisz, Soós Martin, Demissie Efraim

 

Góllövők: Hegedüs Gergely 5, Varga Patrik 4, Hunyák Maxim 2, Lencse Balázs 1 és Patócs Attila 1.

 

 

Nagyon betömörülő ellenfél. Az első félidőben sikerült kicsalogatni az ellenfelet a bunker védekezésből és a széleken mögéük tudtunk kerülni. Második félidőben több gólt átlövésből értünk el. A 13 lőtt gól mellé felírtunk 8 kapufát is. Szép játék mellé nem nőt fel az egymással való kommunikáció szintje.

 

GRATULÁLOK!

2010.március 20. TATA-THAC - KVSE 0-3

Az ellenfél nem jelent meg a kiírt kezdési időpontban. A szabályok értelmében a 30 perces várakozási idő letelte után a mérkőzést 3-0-ra megynyertük!

2010. március 13. 09:30 Czibor Sporttelep KVSE-Naszály 26-1 (9-1)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kugler Ádám, Varga Patrik-Hajnal Bence, Hegedüs Gergely, Patócs Attila-Kovács Gábor, Hunyák Maxim-Demissie Efraim, Ozoróczi Norisz, Lencse Balázs, Soós Martin.

Góllövők: Varga Patrik 7, Hegedüs Gergely 6, Hunyák Maxim 4, Patócs Attila 3, Lencse Balázs 3, Demissie Efraim 1, Kovács Gábor 1 és Ozoróczi Norisz 1

Értékelés: Már nagyon vártuk a idény kezdetét. A tavaszi szezon első mérkőzése zord időjárási körülmények közepette zajlott. Az első félidőben az orkán erejű szél mellett saját magunk voltunk a legnagyobb ellenfél. Szünetben rendeztük a sorainkat. Sokkal jobban szélesítettük a támadó játékunkat, két érintős játékra áttértünk, ezáltal mégtöbb labdanélküli mozgást végeztünk és ez az elért találatok számában is megmutatkozott. Jó látni, hogy egyre több tanult elemet tudnak a játékosok tét mérkőzésen alkalmazni. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN SOÓS MARTIN SZÜLEINEK A MÉRKŐZÉS UTÁNI VENDÉGLÁTÁST!

GRATULÁLOK! 

2010. február 13. FUTSAL döntő, Tata Eötvös Gimnázium. Indulás 09:00-kor a Jókai térről.

Ellenfeleink: Szend, Task, Tatai Hac, Esztergom Fc, Dorog Fc.

Értékelés:

A mutatott játék nem tükrözi az elért eredményt. A tornán a hatodik helyezést érte el a csapat. Nehéz a látottakról mit írni. Szép labdakihozatalok, egy-két érintős kisjátékok. Sajnos a mai napon a helyzetkihasználásunk nem nőtt fel a labdakihozatalainkhoz. Amit már tudnak a játékosok az sokkal fontosabb, mint a számszerű eredmény!!! Egy sokatmondó beszélgetésen vagyunk túl. Kíváncsian várom, hogy a megbeszélt dolgok miként jelennek meg a hétköznapokban. Már nagyon várjuk a tavaszi rajtot és a jó időt...

2010. január 17. Roneko kupa.

Ellenfeleink: IMI SZUSE II, Vác "A", Tolna-Mözsi FSE.

Értékelés:

A csoportunkat 2 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyertük. Az elődöntőben 5 perc alatt 4 Súlyos egyéni hiba miatt 4 Golos hátrányba kerültünk. A Rövidzárlat után felébredtünk, de sajnos a 4 kapott gól soknak bizonyult. Az egész csapat teljesítménye elfogadható volt. Külön kiemelem a fiatalabb korosztályhoz tartozó játékosokat: Udvardi Krisztián, Kugler Ádám, Lencse Balázs, Ozoróczi Norisz. Felvettek a küzdelmet az idősebb játékosokkal szemben. A mai tornán jó dolgokat láttam már az elmúlt 5 hónap munkájából.

2010. január 09.. Ácson

Értékelés:

A selejtező csoportot 2 győzelemmel és 1 döntetlennel az első helyen zártuk. A további programról még nem tudunk semmit. Az első mérkőzést álmosan kezdtük, de sikerült rendeznünk a sorokat. Az egész csapat teljesítménye dícsérendő. Ki kell emelnem Lencse Balázs és Hunyák Maxim játékát. Balázs minden párharcot megnyert és értékes gólokat szerzett. Max SZENZÁCIÓS játéka nagyban befolyásolta az első helyünket. Reméljük nem Súlyos sérülése.

Dorog Diófa Kupa 2009. december 20.

Értékelés:

A szokásos történet. A kísérő szülők jobban akartak a sikert és küzdöttek, mint a csapat játékosai. Nem az elért negyedik hellyel van a problémám, Hanem Ahogyan elértük. Akarat, győzniakarás, alázat és hit nélkül játszottunk ismét. A lelki nevelés hat éves kortól a korosztályos képzés velejárója. Sajnálom az elmúlt éveket ... Jó lett volna előbb talán találkoznunk, mint 2009. július 23.

Nagyon-nagy köszönet a szülőknek, akik a zord időjárás ellenére vállalták a mai utat.

Mikulás Kupa Baja 2009. december 05-06.

Értékelés:

Két napos nívós programon vagyunk túl. Kellemes szállás, étterem kíváló első osztályú reggelivel és vacsorával. Tornán résztvevő csapatok: Baja Kinderball, FTC, Paks, PMSC, Kalocsa, Kecskemét ERECO, Airenergy és Komárom VSE. Csoport ellenfeleink a Paks és az FTC PMFC voltak. Paks ellen szép győzelem, az FTC ellen illetődött vereség majd a PMFC ellen szerzett egy pont elég volt az elődöntőbe jutáshoz. PMFC ellen nagyon kemény Hajtós mérkőzést vívtunk. A találkozó lefújása után egy perccel ismét pályára szólítottak bennünket az elődöntőbe a Kecskemét csapata ellen. Szoros, kemény csatában a tornát megnyerő frissebb Kecskemét nyert ellenünk 2:0-ra. Készültünk A harmadik helyért vívandó csatára. Újra az FTC volt az ellenfelünk, mivel elveszítette a másik elődöntőt. Sajnos hitehagyottan a tornán a leggyengébb teljesítményünkkel vereséget szenvedtünk és a negyedik helyen végeztünk. Olyan csapatokat sikerült megelőzünk, mint az Airenergy, PMFC, Paks és a Kalocsa. Három egyszerű kérdés nyitott számomra:

  1. Hogyan került a banán a pad alá?
  2. A Levett szerelések miért a sarokba landoltak?
  3. Miért nem motivál játékosokat A harmadik helyért vívott csata a Ferencváros ellen?

Összességében szép siker a negyedik hely. Védekezésben Labdaszerzés után ritmusváltással átmenet támadásba még nehézkes az első és másodosztályú csapatok ellen.

2009. november 28. Esztergom teremtorna. Indulás 07:15-kor a Jókai térről. Csoport ellenfeleink: A BP. Honvéd, Vác és Esztergom.

Értékelés:

Már-már megszokott dolognak mondható, hogy az 1998-as korosztálynak kiírt tornára fiatalabb játékosokkal tudtunk csak elutazni. Az ellenfeleink pedig csak 1998-as születésű játékosokkal versenyeznek. Sajnos vannak olyan játékosok, akikről napok óta nem tudunk semmit. Egy sms-t, sem szóbeli üzenetet kaptunk tőlük, pedig egy nagyor értékes közösség tagjai. Van min elgondolkodniuk, hogy mit jelent egy közösséghez tartozni!?

Szokásnak mondható az is, hogy amíg az ellenfelek sorokat cserélnek, addig mi egy-egy játékossal tudunk csak frissíteni. A csoportot 1 szerzett ponttal a negyedik helyen zártuk és nem jutottunk tovább a másnapi döntőbe. A Legközelebbi megméretettés 2010. január 02.-án következik.

Köszönet a fiatalabb korosztályú labdarúgóknak (Lencse Balázs, Hajnal Bence), hogy Felvettek a küzdelmet az idősebb korosztályú csapatok ellen is!

Köszönet a szülőknek, akik lehetõvé tették, hogy el tudtunk utazni Esztergomba.

2009. november 21. Kft. Székesfehérvár teremtorna. Indulás 06:30-kor a Jókai térről.

Értékelés:

Az év legrangosabb tornáján vettünk részt az 1998-as korosztályal. Sajnos a betegségek és az egyéb távolmaradások miatt több 1999 és 2000-es születésű játékossal kellett elutaznunk. Ellenfeleink voltak a Pécs, BP. Honvéd, Videoton-Főnix 1, Főnix-Videoton 2, Dunaúrváros és a Szigetszentmiklós. A torna célja egyértelműen a tanulás és az élvonalban szereplő csapatok elleni mérkőzéstapasztalat szerzése volt. Ki-ki mérkőzést játszottunk a BP. Honvéd és a Pécs csapataival. Mind a két csapat ellen biztosan vezettünk, de az erőnk a mérkőzések utolsó perceire ELFOGYOTT és így nem sikerült megtartani a vezetésünket. Mi egy-egy főt (1999-2000 születésű) tudtunk cserélni, addig az ellenfeleink sorokat cseréltek. A tornát végül a 7. helyen zártuk.

Ami mellett nem mehetek el szó nélkül: vannak olyan játékosaink, akiknek az ilyen tornán való részvétel problémát okoz. Ők miért nem az Induláskor szóltak, hogy nem akarnak ilyen színvonalú tornán szerepelni?? Felháborítónak tartom, hogy amíg Egyes játékosok "meghalnak" a pályán , addig mások csak sétálgatnak. Nem a számszerű eredménytelenség bosszant, mert a korosztályos képzés nem az eredményről szól, Hanem az hogy voltak, akik hitehagyottan, akaratgyengén, pipiskedve, nagyképüen, sértődve, kiskirályként sétálgattak egy kiváló teremtorna mérkőzésein. Neveket nem írok, de aki ott volt tudja, hogy kikről beszélek! Nem kötelező hozzánk járni futbalozni!? Ezt nagyon nem vártam Tőletek, nem erre vagytok folyamatosan felkészítve!!

Ki kell emelnem Varga Patrik teljesítményét. Ő volt az, aki mint mentálisan, mint labdarúgó teljesítmény tekintetében felvette a harcot az elit csapatok ellen. Gratulálok Patrik!?

Köszönet a fiatalabb korosztályú labdarúgóknak (Kugler Ádám, Jenei Tamás, Ozoróczi Norisz), hogy Felvettek a küzdelmet az idősebb korosztályú csapatok ellen is!

Az őszi idény értékelése:

Egy olyan tavaszi idény után vettem át a csapatot, Amikor csak 1 pontot sikerült szerezniük. Első találkozásom a srácokkal a nyári Czibor focitábor alkalmával volt. Meglepődtem Azon, hogy a 11 éves gyerekek egy egyszerű egyenes passzt is nehezen tudnak megoldani. Az 1:1, 2:1 illetve 3:1 elleni játékokról nem is beszélve. Állóképességnek a nyoma sem látszott. Nagyon nagy probléma volt fegyelem teren is. Innen kellett indulnunk ...

Következő típusú edzések kisérték végig az őszi felkészülésünket: mozgáskoordináció fejlesztés-párharc, technika-fejlesztés kapuralövéssel, kisjátékokkal játékrendszer felépítése és Taktikai jellegű edzések. A srácok nagyon jól fogadtak a korosztályra szabott specifikus labdarúgó felkészítést és nagyon hamar "ráállt" a szervezetük egy normális munkára. Minden edzésünk jellegű mérkőzés volt. Megtanulták a kisjátékokat, amiket a bajnoki mérkőzéseken rendre nem tudták alkalmazni. Mérkőzéseinken a labdabirtoklás aránya óriási százalékban a mi javunkra volt írható. Sajnos a megyei bajnokság színvonala nem alkalmas az igazi megmérettetésre. Ezt a problémát mérkőzésről mérkőzésre kezelni kellett. Az őszi szünet végére egy fegyelmezett sokat passzolós, kisjátékokat alkalmazó, igazán dolgozni és labdarúgóvá válni akaró játékosok alkotják a csapatot.

A tavaszi 1 szerzett bajnoki pont után az őszi teljesítményünk számokban:

A legtöbb gólt lőtt és a legkevesebb gólt kapott a KVSE U12-es csapata szerezte.

10 mérkőzés, 10 győzelem, 0 döntetlen, 0 vereség, 119 rúgott és 9 kapott gól, 30 megszerzett ponttal az első helyen telelünk.

Rúgott gólok tekintetében 11,9 lőtt gól, kapott gólok tekintetében 0,9 kapott gól mérkőzésenként átlagban.

Télen megyünk tovább a megkezdett úton.

Nagyon nagy Gratuláció!?

2009. November 08. 11:00 Mocsa-KVSE (molaji sporttelep) 0-9 (0-3)

KVSE: Udvardi Krisztián, Kovács Gábor, Kugler Ádám-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Patócs Attila-Hunyák Maxim, Lencse Balázs Jenei Tamás, Viczena Áron, Ozoróczi Norisz, Herczeg Krisztián,

Góllövők: Hegedüs Gergely 3, Patócs Attila 2, Varga Patrik 2, Hunyák Maxim 1, Lencse Balázs 1.

Az ősz utolsó mérkőzésén az első 35 percben mutatott játék hűen tükrözte a heti edzésmunkát rossz. Szünetben rendeztük a sorokat és a játékunk újra az elfogadható szintet ütötte meg.A EGYEDÜLIKÉNT KOMÁROM VÁROS Sportegyesület Labdarúgó CSAPATAI KÖZÖTT CSAK MI BÜSZKÉLKEDHETÜNK 100%-os teljesítménnyel!!

Köszönet a szülőknek, akik sokszor erőn felül teljesítették.

GRATULÁLOK!?!

2009. Október 31. 10:00 KVSE-Kömlőd (Czibor Zoltán Sporttelep) 12-0 (6-0)

Túl a 100. Lott GÓLON!?!

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Patócs Attila, Lencse Balázs, Kovács Gábor, Ozoróczi Norisz-Jenei Tamás, Hajnal Bence, Kugler Ádám, Hunyák Maxim, Herczeg Krisztián,

Góllövők: Patócs Attila 4, Hegedüs Gergely 3, Kovács Gábor 2, Hajnal Bence 1, Lencse Balázs 1, Varga Patrik 1.

Öszi elsőként 100%-os-os teljesítménnyel vártuk a tavaszról előrehozott első fordulót Kömlőd csapata ellen. A mérkőzés nagy "kérdése" az volt, hogy sikerüle-e a 100. lőtt gólunkat megszerezni vagy sem. Fiatalabb játékosok kezdték a mérkőzést és a nagy "kérdés" pár perc játék után eldőlt. Jó volt látni, hogy egy fitalabb játékosok megilletődés nélkül vettek az akadályt. Az 1999-es és a 2000-es korosztály is bizonyította erősségét!

 A megsült torta!? GRATULÁLOK!?!

2009. Október 24. 09:30 KVSE-Vértesszőlős (Molaj Sporttelep) 2-1 (2-0)

KVSE: Udavrdi Krisztián-Kiss János, Herczeg Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Ozoróczi Norisz, Lencse Balázs, Viczena Áron

Góllövők: Hunyák Maxim, Kovács Gábor

Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk a nehéz körülmények (nem megfelelő időben érkezés, mérkőzés előtti kapucipelés, molaji edzőpálya talaja) ellenére is. Kisjátékokat illetve a párharcokat nagy fölényben nyertük meg. Sajnos a támadásbefejezésekbe többször csúszott hiba, Ezért is szoros lett az eredmény. A bajnokság Soran először veszítettünk el egy félidőt (0-1), de szerencsére a mérkőzést nem! Újabb győzelem a sorban Nyolcadik. Nem a győzelmeken van a hangsúly, Hanem A megfelelő korosztályos képzés mellé eredmény is párosul!

Gratulálok!

2009. Október 17. 09:30-KVSE Kecskéd 2-4 (1-2) bekezdésében

KVSE: Udavrdi Krisztián-Kiss János, Herczeg Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám, Tóth Patrik, Lencse Balázs,

Góllövők: Hegedűs Gergely 1, Hunyák Maxim 1, Kiss János 1, Lencse Balázs 1.

Zsinórban a hetedik megynyert bajnokin vagyunk túl. A hetedik győzelmet az idény leggyengébb játékával sikerült elérnünk. A CSAPAT erősségét jelzi, hogy a gyenge játék is három pontot ért. Nehéz, Ellenfél Helyenként durva, rossz játék, de akkor is a hetedik győzelem!?

Ismét NAGY Győzelem! GRATULÁLOK! A torta Felvonulók készülőben van!!

2009. Október 10. 10:00 KVSE-Fortuna (Molaj sporttelep) 6-1 (3-0)

KVSE: Udavrdi Krisztián-Kiss János, Herczeg Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Ozoróczi Norisz, Kugler Ádám, Viczena Áron, Tóth Patrik, Lencse Balázs, Patócs Attila,

Góllövők: Hegedűs Gergely 3, Hajnal Bence 1, Kovács Gábor 1, Patócs Attila 1.

Embertpróbáló időben játszott bajnoki rangadót 7 lőtt góllal nyertünk meg 6:1-re. A bajnokság első és második helyezettje játszott egymás ellen. Mérkőzés már az első pillanatokban eldőlt. Hegedűs Gergely "Lecsúszott" lövése akadt egy bal felső sarokba. Bombagól!?! A gól után lehetett érezni az Ellenfél illetve a mi játékunkon, hogy a gólarány kérdéses csak a mai napon! Sajnos sokszor erőltettük tengelybe a játékot. Nyitottunk Amikor szélességbe mindig helyzettel fejeztük be az akciót.

Ismét egy ELSÖPRŐ SIKER! NAGY Gratuláció! Legyetek büszkék erre az eredményre!? A torta lapjai készen MÁR VANNAK!

2009. Október 03. 09:30 Vértessomló-KVSE 1-11 (1-5)

KVSE: Udvardi-Kugler Krisztián Ádám, Herczeg Krisztián-Hunyák Maxim, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Ozoróczi Norisz, Lencse Balázs-Varga Patrik, Viczena Áron, Kovács Gábor

Góllövők: 5 Hegedűs Gergely, Herczeg Krisztián 2, Varga Patrik 1, Hunyák Maxim 1, Lencse Balázs 1, Ozoróczi Norisz 1.

Kemény, Helyenként durva ellenféllel szemben sikerült újabb fölényes győzelmet aratnunk. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúsztuk a mérkőzést! Kapkodó volt a játékunk. Szünet után 1-2 érintős játékunkal sikerült az ellenfelet távol tartani magunktól.

GRATULÁLOK!!! SZÉP SIKER A MAI IS!!

2009. Szeptember 26. 09:00 KVSE-Thac (Molaj sporttelep) 4-1 (2-0)

KVSE: Udavrdi Krisztián-Kiss János, Herczeg Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Hunyák Maxim, Kovács Gábor-Ozoróczi Norisz, Kudler Ádám, Viczena Áron, Tóth Patrik, Lencse Balázs, Patócs Attila,

Góllövők: Hunyák Maxim 1, Kovács Gábor 1, Patócs Attila 1, Varga Patrik 1.

Végre!?! A mai tudásunk legjavára Ellenfél késztetett bennünket. Jó volt látni a védőket párharcokat vívni, amit nagy százalékban meg is nyertek. Sajnos a "szokásos" kapott gólunkat megint megkaptuk. Minél több ilyen mérkőzésre van szükségünk! Az erőnkent jelzi, hogy mind a 14 játékos Megfelelő idöt töltött a pályán?

GRATULÁLOK!?! Várom, hogy Ki lesz a torta BOLDOG tulajdonosa!!

2009. Szeptember 19. 14:00 Naszály-KVSE 1-27 (1-14)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János, Herczeg Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Kovács Gábor, Hunyák Maxim-Kugler Ádádm, Ozoróczi Norisz, Viczena Áron

Góllövők: Varga Patrik 7, Hunyák Maxim 4, Kovács Gábor 4, Kugler Ádám 4, Herczeg 3 Krisztián, Hajnal Bence 2, Viczena Áron 2, Hegedűs Gergely 1.

Újra jó volt látni, hogy az edzéseken elvégzett munka visszaköszön a bajnoki mérkőzéseken. Kisjátékok Szép, szép gólok, remek egyéni és csapat teljesítmények! Kedden az apró ajándékok találnak gazdára!?

BÜSZKÉN NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!! Sokszor ÉLJÉTEK MÉG ÁT, HOGY A REGENERÁCIÓS BLOKK közben TAPSOLNAK A Szurkolók!!

2009. Szeptember 12. 09:00 KVSE-Mocsa (Molaj sporttelep) 22-1 (13-0)

KVSE: Udvardi Krisztián-Kiss János, Herczeg Krisztián-Varrga Patrik, Hegedűs Gergely, Hajnal Bence-Kovács Gábor, Hunyák Maxim-Lencse Balázs, Kővári László

Góllövők: Kovács Gábor 7, Hegedűs Gergely 6, Hunyák Maxim 3, Varga Patrik 2, Lencse Balázs 2, Hajnal Bence 1, Kiss János 1.

Az első 35 percben minden a megbeszéltek szerint alakult. Ennek eredménye a 13 lőtt gól és a szebbnél szebb támadásvezetések. A második félidőben kicsit "Dzsungel harcot" vívtunk, aminek "csak" 9 lőtt gól lett az eredménye. Sajnos megint egy Taktikai hibából kaptunk gólt. Legyetek büszkék, HOGY ÚJRA 22 gólt LŐTTETEK!? Az AZ ÉN VAGYOK!

NAGYON NAGY EREDMÉNY ÉS NAGY Gratuláció!!

2009 Szeptember 05. 12:00 Kömlőd-KVSE 1-22 (0-10)

KVSE: Farkas Barnabás, Udvardi Krisztián, Herczeg Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergely, Kiss János-Kovács Gábor, Hunyák Maxim-Kugler Ádám, Ozoróczi Norisz, Tóth Patrik

Góllövők: Kiss János 7, Hegedűs Gergely 4, Hunyák Maxim 4, Varga Patrik 3, Kovács Gábor 2, Herczeg Krisztián 1, Ozoróczi Norisz 1.

Ez volt az első bajnoki mérkőzésünk. Lépegetünk szépen a megkezdett úton. Az Ellenfél nem késztetett nagy erőbedobásra. Tovább dolgozunk és megyünk előre. Nagyon-nagy Gratuláció a 22 lőtt gólhoz és a többségben jól Alkalmazott taktikához.

GRATULÁLOK!!!

2009 Augusztus 30 10:00 KVSE-Fortuna Eredmény 7-3 (2-1)

KVSE: , Farkas Barnabás, Herczeg Krisztián, Kugler Adad-Varga Patrik, Hegedűs Gergő, Hunyák Maxim-Kovács Gábor, Lencse Balázs-Kiss János, Udvadi Krisztián, Ozoróczi Norisz, Fejes Ádám, Hajnal Bence

Góllövők: Varga Patrik 3, Hunyák Maxim 1, Kiss János 1, Lencse Balázs, 1, Hajnal Bence 1.

A mérkőzés célja a következő volt:

  1. Bajnoki rajt előtt a játszani kívánt játékrendszer gyakorlása.
  2. A kérdéses posztok megtalálása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRATULÁLOK!!!

2009 Augusztus 22. 10:00 Gyirmót-KVSE Eredmény: 0-6 (0-2, 0-1, 0-3)

KVSE: Farkas Barnabás, Herczeg Krisztián, Udvardi Krisztián-Varga Patrik, Hegedűs Gergő, Kiss János, Lencse Balázs, Kugler Ádám. Lőrincz Gábor, Zsebő Balázs, Viczena Áron, Ozoróczi Norisz.

Góllövők: Hegedűs Gergő 2, Kiss János 2, Lencse Balázs 2.

A mérkőzés céljai a következőek voltak:

  1. Vegyes korosztály összekapcsolása.
  2. Mélységi és szélességi zárás védekezésben.
  3. Mélységi és szélességi nyitás Labdaszerzés esetén.
  4. Gyakorolt pontrúgások gyakorlása.

Jól látható volt, hogy Amikor a csapat szélességben és mélységben labdavesztés után vissazárt, akkor Ellenfél nem tudott mit kezdeni a védekezésünkkel. Jól kiszorítottuk az ellenfelet a pálya széleire és így az 1:1 elleni párharcokat rendre megynyertük. A pontrúgásainkat (szöglet) sokára tudták csak olvasni. Ennek ellenére van egy 2:1-es szituációkat jól oldottuk meg.

Egy lépést tettünk a hosszú úton a kitűzött eredmény felé. Csak úgy tudunk tovább haladni, ha mindenki alázattal marad a labdarúgás és a csapat iránt. GRATULÁLOK!?!

 

Az első félidő nehézkesen telt. A második félidő az ELSŐ 15 percében az Ellenfél nem tudott kijönni a saját térfeléről. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a befejezésekben sokszor hiba csúszott. Ennek ellenére nagyon tetszetős és pontos játékot sikerült mutatnunk. A párharcokat ismét nagy fölénnyel nyertük meg. 3:1 elleni játékokban pontosabbnak kell lenni. Már nagyon várjuk az első bajnoki mérkőzest!

 

KÖSZÖNJÜK A SZÜLŐKNEK ÉS NAGYSZÜLŐNEK AZ UTAZÁS TÁMOGATÁSÁT!

2010. augusztus 21 13:00 Budapest, REAC-Czibor-Soroksár 8-1 (4-1)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kukacos az alma

(Kívülálló, 2010.09.27 11:44)

Gábor! Hogy van ez? Baj, ha kikaptok, baj, ha csak 7 gólt rúgtok?! Nehéz lehet állandóan széllel szemben pisilni! Nem elég a város, az irigy emberek rosszindulatú megjegyzéseit tűrni, még házon belül is csatározni kell?! Neked más feladatod nem kell legyen, csak vidd tovább ezeket a gyerekeket a megkezdett úton. Azt mondják, nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja. Ne hagyd, hogy olyan szülők belebeszéljenek, akiknek lételemük a sz..keverés meg a hőbörgés. Más egyesületnél már rég elhajtották volna Őket. Ha nem tudják értékelni a fegyelmet, az NBII-es lehetőséget, a magasabb színvonalú felkészülési lehetőséget, akkor minek rontják a légkört?

Mi a célunk

(UK-Komárom, 2010.09.26 21:03)

Szomorúsággal tölt el, hogy egyes szülők ahelyett, hogy gyermeküket kitartásra, a sport szeretetére, a csapat játék élményére biztatnák, illetve támogatnák a sikerek elérésére, feszültséget keltenek mind a szülők, mind a gyerekek között. Még nagyobb szomorúsággal tölt el, hogy pont egy olyan szülő jár az élen a feszültségkeltésben, aki szerintem nem éppen példaértékű.
El kéne dönteni, ki miért igazoltatta gyermekét ebbe a csapatba?!
Én azért, mert a gyermekem nagyon szereti a focit. Szívesen jár edzésekre, és ha hét végén nem kerül be a csapatba, a következő héten még jobban hajt, hogy legközelebb ő is ott legyen a pályán.
Az én gyermekemen jelentős jellembeli és fizikai változást (jó irányú) azóta tapasztalok, amióta a jelenlegi edző foglalkozik vele. Szerintem ez a változás a csapaton is látszik, mert nem tudok róla, hogy komáromi fiatalok NB II-ben ilyen sikerrel szerepeltek volna.
A kezdeti problémákon túl kéne jutni mindenkinek. A lehetőségeinkhez mérten segíteni kéne gyermekeinket, így a csapatot, hogy még több sikert érhessenek el, gyermekeink büszkék lehessenek magukra, és mi szülők is büszkék lehessünk rájuk.

Probléma

(Támogató, 2010.09.26 18:57)

Hallom, hogy bizonyos emberek direkt a rosszat akarják a csapatnak. Nem azon kellene dolgozni, hogy ezek a gyerekek minél jobban és eredményesebben szerepeljenek?Olvasva az értékelést sokan összetehetnék a kezüket, hogy ilyen lehetőséget kaptak.

Lőt gólok

(Szurkoló, 2009.09.15 09:22)

Nem kis teljesítmény heteken keresztűl 20 gólt lőni bajnki mérkőzéseken!
Szurkoló