Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2009.07.23

2011. április 26.-án 17:30-kor szülői értekezlet a Czibor sporttelepen!

2011. március 19.-én a Győri ETO-FTC NB I-es felnőtt bajnoki mérkőzésen játékoskisérőként vettek részt a csapat tagjai. Előre begyakorolt koreográfia szerint, kellett a játékosokat kísérni. Nagyon nagy élményt jelentett, amikor a játékos kijáróban a bemelegítésről beérkező játékosokkal, játékvezetőkkel pacsizni tudtak a srácok. Találkozhattak Dobrády Ákos énekessel is. Reméljük, ezt a felejthetetlen élményt pár év múlva, mint NB I-es játékosként is megélik. Köszönjük Rajkai Tibor közbenjárását a program szervezésében.

A Soroksár elleni bajnoki mérkőzés után (Soroksár-Czibor-REAC 8-0) mély letargia uralkodott el a csapaton, de főleg a szakmai stáb tagjain. Mérkőzés után az öltözőben átbeszéltük a hogyan továbbot. Abban maradtunk, hogy aki úgy érzi nem felel meg neki az NB II-es bajnokság, az nyugodtan szedheti a sátorfáját. Egész estét az edzők a helyzet elemzésére fordították. Hétfőn reggel már edzést tartottunk, mivel a mérkőzés után nem csináltuk meg a regenerációt. Az edzés nagyon jó hangulatban telt. Nyoma sem volt a tegnapi rémálomnak. Egész héten nagy hangsúlyt feketetünk a jó hangulat megörzésére és a sok nevetésre. Reméljük pénteken az asszistens edzőnk Hegedüs Sándor névnapja is segít céljaink elérésében !!!

 

 

Tisztelt Szülők !

AZ ősz beköszöntével hűvösebbre fordult időjárásunk , ezért AZ edzésekre ÉS bajnoki mérkőzésekre A következõ felszerelést hozzák magukkal a gyerekek : edző melegítő alsó ÉS felső , sapka , Kesztyű , lehetőség szerint vízálló széldzseki , tisztálkodó felszerelés ( papucs , tusfürdő , törölköző , igény szerint hajszárító ) .

A gyerekek egészségének megóvása közös érdekünk !

Köszönettel

2009/08/26 .

A Czibor Zoltán Labdarúgó Alapítvány Szakmai Vezetői ÉS a kuratórium döntése alapján vezetőjének közös tartózkodás mellett kívánja a Kölyök Ligában versenyeztetni AZ U8 ÉS AZ U10 - es korosztályokat . Tartózkodás mellett történik MEG a korosztályok összevonása .

2009/08/20 .

A KVSE ÉS a Czibor Zoltán Labdarúgó Alapítvány közösen kívánja versenyeztetni a Kölyök Ligában AZ U8 ÉS U10 - es csapatait . AZ U8 -as korsztály a 2002. 01 . 01 . utan AZ U10 - es korosztály Pedig 2000-ben. 01 . 01 . utan született gyerekeknek biztosít versenyzési lehetőséget kiemelt . Ebből adódóan a 1998 ÉS 2000- es korsztály Együtt készül tovább Ozoróczi Gábor ÉS Hajnal Árpád közös irányításával .

2009/08/05 .

A héten a KVSE Labdarúgó Szakosztály vezetése ÉS ifj. Balogh László , Ozoróczi Gábor ( U7 - U16 - os korosztályok Szakmai Vezetői ) ARRA a megállapodásra jutottak , Hogy a kiemelt Szakmai programot tartózkodás mellett kívánják a KVSE berkein belül tovább folytatni. Sajnáljuk , de tartózkodás mellett sikerült a megegyezés ...

2009/07/29 .

A párharc edzést Megint nagyon élvezték a fiúk . Elkezdtük a labdaátvétel előtti testcsel gyakorlását . Már kezdenek a " Rendes " Szakmai Munka ízére ráérezni a srácok . Csák Nemzetközi Geofizikai Év tovább !

2009/07/28 .

AZ Első mozgáskoordináció - fejlesztő edzésen is Tul vagyunk . Első látásra tartózkodás mellett nem rossz . Az alap atlétikai mozgásoknál a Helyes testtartáson Kell sokat javítani . De az ido nekünk dolgozik ÉS Nagy a türelem is .

2009-ben. 07 . 27.

Ma a második edzésünkön Tul vagyunk . Ismét 8 játékos Vett részt a foglalkozáson . Kis játékokon (2:1 , 3:1) volt a hangsúly . Oktató jellegű volt AZ edzés . Sajnos Sok magyarázatot ÉS hibajavítást KELLETT alkalmazni . De a játékosok akarása ÉS AZ edző türelme töretlen .

2009-ben. 07 . 23.

Elkezdődött a felkészülés . AZ Első edzésen 8 játékos Vett részt . Technikai edzés volt cselező blokkal kiegészítve . A játékosok fegyelmezetten hajtották végre AZ újdonságnak számító gyakorlatokat .

2009-ben. 07 . 22.

A fotóalbumba a játékosok fotói folyamatosan lesznek Feltöltve . A képek alatt a játékosokról lehet majd olvasni .

2009-ben. 07 . 20.

Czibor focitábor :

2009 július 13- tól július 17- ig tartotta Komáromban a Czibor focitábort ifj. Balogh László ÉS Ozoróczi Gábor . A táborban 25 Fő 11 ÉS 14 év közötti Labdarúgó Palánta Vett részt . AZ Akadémiai színvonalú edzéseken kívül a Szamos programban is részt vettek a gyerekek . Orvosi előadást hallgathattak MEG a korosztály veszélyeiről . Meglátogatták a Felcsúton működő Puskás Akadémiát . AZ akadémián kipróbálhatták a tesztpályát is . Kassai Viktor Magyarország ÉS a Világ egyik legjobb játékvezetője tartott előadást . Játékos teszt kitöltése utan a legtöbb Jó választ Adó játékosoknak ajándékokat adott . Vincze Ottó is a tábor vendége volt. Rengeteg kérdést tettek Fel a gyerekek a volt BL játékosnak . Persze a strandolás élménye SEM maradt ki a Programok közül . Minden nap ebédet , egész Napos Gyümölcs ellátást , uzsonnát ÉS ásványvizet fogyaszthattak a gyerekek . A szervezők sporttotóval , Technikai váltóversennyel ÉS pókfoci bajnoksággal is kedveskedtek a játékosoknak . A táborzáron értékes ajándékokat vehettek egy legjobban teljesített Labdarúgók . EGY elismerő oklevelet , 2 db emblémával ellátott pólót focitáboros mindenki átvehetett ÉS Geofizikai Senki tartózkodás mellett távozott üres kézzel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Komáromi VSE Labdarúgó Szakosztálya Családi napot Szervez 2010. február 27 -en szombaton 16-19 óráig a Városi Sportcsarnokban Komárom .Várunk Minden KVSE labdarúgót , szülőt , családtagot , Hogy EGY Kellemes délutánt töltsünk el !

A program:

Játékos Feladatok kicsiknek ÉS nagyoknak .

 • 7- es rúgó Verseny
 • dekázó Verseny
 • kapubaemelési Verseny
 • mini foci
 • ügyességi versenyek .. stb .

Várunk mindenkit Nagy -Nagy szeretettel !

AZ Őszi szünet programjai :

Október 24. -en Győri ETO - Kaposvár NB I - es felnőtt bajnoki mérkőzés megtekintése . Stadion bejárás , felnőtt játékosokkal találkozás .

Október 28. -an Gyakorló mérkőzés a Videoton FC - Főnix U12 - es csapata Ellen , majd Agárdon a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia látogatása . Gyülekezés Komárom , Jókai tér 07:40 .

2009/10/12 .

 

 

 

 

 

 

 

2011. március  5.-én Dorog ellen megkezdjük a bajnokság tavaszi idényét. A szombati Szákszend elleni felkészülési mérkőzés az ellenfél kérésére elmaradt. Az elmúlt hét és a következő hetek felkészülése sem lesz zökkenőmentes. Sok a sérült és a beteg játékosunk. Csipánszky János torok-, Viola Balázs térd-, Keszi Erik boka problémák, Kóródi Gergő combizom húzodás, Hegedüs Gergő mandulagyulladás, Lencse Balázs influenza "B" és Tímár Dániel fogműtét miatt nem tud a csapattal készülni. Az nagy öröm, hogy Varga Patrik és Kugler Ádám is felépült betegségéből és Demissie Efrain is folytatni tudja a felkészülést.   

2011. január 27.-én bemutató edzésen vettünk részt Almásfüzitőn. Fekete Attila edző és Szecsődi György a szülők képviselőjeként keresett meg minket ezzel a kéréssel. Nagy örömmel vettük a felkérést és a tavaszi felkészülésünkben jól jött egy kicsi "lazaság". A sérülések és a betegségek miatt nyolc játékossal mutattuk meg magunkat. Mozgáskoordináció fejlesztés, lépéshossz beállítás, labdás koordináció, kisjáték, párharc és technikai képzésünkből mutattunk be egy-egy gyakorlatot. Nagy elismerést szereztek maguknak a gyerekek és elismerően beszéltek a felnőttek a kimagasló szakmai élményről. Az edzés befejezése után Patócs Attila még "különszámmal" is szórakoztatta az Almásfüzitői gyerekeket.  

2010. november 19.-én tartottuk az öszi idény évzáróját a molaji tornateremben és a kollégium étkezdéjében. Első részben a szülők csapata mérkőzött meg a gyerekekkel. Jó játékvezetés melett a szülők nem nőttek fel a feladathoz és 12:8-ra a játékosok nyerték meg a mérkőzést .

Mérkőzés után következett a rövid szakmai értékelés. Hat játékos különdíjat kapott:

 • Hegedüs Gergely 100%-os edzéslátogatottsága miatt,
 • Ozoróczi Norisz 1 edzésről hiányzott,
 • Keszi Erik 3 edzésről hiányzott, de Ő könnyített gipsszel is edzett és a kitartása miatt,
 • Rózsás Tamás 15 lőtt góllal a házi gólkirályunk,
 • Varga Patrik a legjobb teljesítményt nyújtó játékos címét nyerte el,
 • Kóródi Gergő a legtöbbet fejlődö játékos lett.

Külön köszönöm Kóródi Gergő anyukájának a helyszín biztosítását, Viola családnak a tányérba valót és az összes szülőnek a sok-sok finom sütit, ropogtatni valót és az üdítőket. A keddi edzés után a "maradékok" eltávolítása fog következni.

 

2010. július 13.-án kaptuk a hírt személyesen a Komárom Városi Sportiroda megbízott vezetőjétől, hogy a meglévő érvényes pályahasználati engedély ellenére, nem lehetünk tovább a Czibor Zoltán Városi Sporttelepen .

Szerencsére akadt a " közelben " olyan sportszervezet, ahol tudtuk folytatni a félkészülésünket az NB II - es bajnoki rajtra. A komáromi gyerekek Komáromon kívülre kerülve készülnek tovább. Nehezen felfogható, hogy egy-két "ember" miért akarja 20 tehetséges labdarúgó és 20 család jövöjét, terveit megsemmisíteni. Mikor volt utoljára komáromi labdarúgó csapat NB II - es bajnokságban? Ez nem inkább büszkeség ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉVZÁRÓ :

2010-ben. június 12. -en tartottuk AZ évzárónkat ÉS a BAJNOKAVATÁSUNKAT .

Kivalo körülmények fogadták a gyerekeket ÉS a szülőket Kugler Ádám nagyszüleinek telkén . Külön köszönet azoknak a szülőknek ÉS nagyszülőknek , akik péntek délután OTA fáradhatatlanul dolgoztak azon , Hogy kifogástalan Ételek , italok ÉS csupa árnyékos hely alapján Legyen . NAGYON KÖSZÖNJÜK !

 

AZ egész eves rágalmazás , spekuláció utan SEM AZ évzáró múlt el kellemetlenség Nélkül . Voltak olyan személyek , akik akarták kell szennyezni AZ " ARANYOSAN " csillogó érmünket . Azt találták ki ÉS beszéltek a városban , Hogy tartózkodás mellett a mi Lett Csapatunk a Bajnok . A megyei Déli Csoport bajnoka a 2009-2010 - es bajnokságban a KVSE U12 - es csapata lett. Tudtuk , Hogy ez a tény Fáj néhány " jóakarónak "!

 

AZ AZ évzáró értékelésekkel kezdődött , where id . Balogh László a KVSE Utánpótlás koordinátora ÉS Én , menta vezetőedző röviden értékeltem .

Id . Balogh László a gyerekek óriási fejlődését emelte ki ÉS Sok sikert kívánt AZ NB II - es bajnoki évhez . Jómagam a gyerekek által elvégzett Munka minőségét ÉS mennyiségét hangsúlyoztam ÉS Persze a Kivalo szülői közösséget , akik Nélkül ez egy szép teljesítmény tartózkodás mellett sikerült volna.

 

AZ értékelések utan ajándékot kaptak Tőlem a gyerekek , AMI EGY fotómontázs volt AZ elmúlt Év legjelentősebb eseményeiről . Megkapták az ÉS AZ aranyérmüket Persze tartózkodás mellett maradhatott el a Queen Együttes örök slágere a " Mi vagyunk a bajnokok " SEM !

Én a csapattól EGY pólót is kaptam ajándékba , amin a csapat a bajnoki fotója ÉS névsor látható . Örök Emlék a gyerekektől !

 

Volt Még csocsózás , mini tűzijátékos torta ÉS sötétedés utan tartózkodás mellett maradhatott el AZ " igazi " tűzijáték SEM .

AZ EGY naposra tervezett évzáró a hangulat a Társaság ÉS egy hely alapján kiválósága miatt péntek 17:30 - tól vasárnap 18 óráig tartott . Szinte Csák aludni ment mindenki Haza .

 

Köszönöm mindenkinek , Aki AZ elmúlt évben segítette a munkánkat .

2010-ben. július 12. -en megkezdődik a felkészülés AZ NB II - es bajnokságra .

 

 

A Városi sportgálán Hegedüs Gergely a "2009 - es Év legtehetségesebb Utánpótlás labdarúgója " díjat vehette meg . Nagy megtiszteltetés AZ U 12 - es csapatra nézve is . Gergő nagyon -Nagy gratuláció ! Kovács Gábor ÉS Kugler Ádám , menta táncosok mutatták kell tartózkodás mellett Mindennapi tudásukat . Nekik is szívből Gratulálok !

 

Hozni Kell : edző - ÉS tisztálkodó felszerelés , tagdíj (3000 Ft ) , ebédpénz ( Napi 540 Ft ) , igazolványkép ( Péntekig ) , uzsonna .

AZ Első Hét Részletes programja :


07.12 . 08:00 - kor találkozó a Czibor Zoltán sporttelepen
08:30 Tájékoztató ( hely alapján , NBII , REAC , Czibor Név stb)
09:30 edzés
12:00 ebéd
13:00-14:00 pihi
14:00-16:00 Csocsó Egyéni labdarúgó-bajnokság
16:00-17:00 készülés edzésre
17:00-18:30 edzés
 
07.13 . 08:45 - kor találkozó a Czibor Zoltán sporttelepen .
09:30 edzés
12:00 ebéd
13:00-14:00 pihi
14:00-15:00 Egyéni toto
15:00-16:00 közös Séta , beszélgetés
16:00-17:00 készülés edzésre
17:00-18:30 edzés
 
07,14 . 08:45 - kor találkozó a Czibor Zoltán sporttelepen .
09:30 edzés
12:00 ebéd
13:00-14:00 pihi
14:00-16:00 Csocsó bajnokság csapat
16:00-17:00 készülés edzésre
17:00-18:30 edzés
 
07,15 . 08:45 - kor találkozó a Czibor Zoltán sporttelepen .
09:30 edzés
12:00 ebéd
13:00-14:00 pihi
14:00-16:00 fagyizás , strand
16:00-17:00 készülés edzésre
17:00-18:30 edzés

07,16 . 08:45 - kor találkozó a Czibor Zoltán sporttelepen .
09:30 edzés
12:00 ebéd
13:00-14:00 pihi
14:00-15:00 csapat toto
15:00-16.00 beszélgetés
16:00-17:00 készülés edzésre
17:00-18:30 edzés
 
A következõ hetekben hétfő , szerda , péntek délutánonként van edzés . 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Komárom

(Savanyú Szőlő, 2010.07.14 13:51)

Kedves Vszőlős!
Igen, a jó edző ennyit tesz!
Tavaly ez csapat még az utolsók között kullogott,
s ez korosztály kb. 5 éve nem állt dobogós helyen. Biztosan maguktól táltosodtak meg a gyerekek.
Kemény munkát végzett mindegyikük, ne sajnáld Tőlük a tüzijátékot!
Köszönöm kisfiam nevében is a biztosan szívből jövő jókívánságodat!
Savanyú Szőlő

Alk. 15.

(Vszőlős, 2010.07.02 11:15)

Bajnokcsapat:)
A jó edző ennyit tesz! A komáromi csapat megelőzte a jó adottságú, nagy gyerekanyaggal bíró Naszályt, Mocsát, Szőlőst.Kár, hogy a hasonló kaliberű Doroggal, Piliscsévvel nem bírt el.
Óriási ahogy sztárolod magad!
Így kell hülyíteni a gyerekeket. (Bajnokcsapat, tűzijáték). A dorogiak veretlenül lettek bajnokok, de százszor szerényebbek voltak. (az edzőjükkel az élen...).
Sok sikert az NB II-höz.